Forårsklumme 2017 ved Peter Buhl

Sommerindlæg 2016

Hej alle

Ud over de mange individuelle matcher der har været på vor bane den seneste måned, har klubben også afholdt 2 store sponsormatcher, nemlig Royal Unibrew og senest Glostrup Park Hotel.

Til begge disse matcher har der været et enestående antal gode præmier, og klubben kan ikke takke disse sponsorer nok for deres deltagelse og interesse i klubben aktiviteter.

(Når dette er sagt, så husk at tilmelde jer til næste sponsorturnering – Brødrenes Autodele – som afholdes lørdag den 2. juli kl. 8.30).

Desuden vil jeg her på alle medlemmers vegne takke turneringsudvalget for det store arbejde de præsterer til alle vore matcher.

Der har også i de seneste 1½ måned været afholdt regionsgolfmatcher, hvor CGC Golf Club har deltaget med mange hold. Desværre er det ikke gået som håbet.

Jan Ziegler vil senere på vor hjemmeside mere detaljeret oplyse om de enkelte holds placering, når de indledende matcher er overstået.

En glad nyhed er, at klubben på det seneste har fået adskillige nye medlemmer.

Velkommen til dem og lad os håbe vi får flere i fremtiden.

Herunder en oversigt fra sponsorudvalget v. Jeppe Schack over vore eliteholds stillinger. Som med alle golfere er der også her plads til forbedringer.

Nu vil jeg ønske alle en rigtig god sommer.

Vagn Nielsen

 

Vi er nu over halvvejs i turneringen og vores 2 elite hold er i fuld gang med at holde og forbedre formen og til den sidste og meget afgørende weekend for begge hold.

Vores 2. hold som spiller i kvalifikationsrækken har mulighed for at rykke op i kommende 5 division. På nuværende tidspunt ligger holdet nr. 1 med 8 point for 4 kampe og med 2 point ned til nummer 2, Royal Golf Club I. D. 13/8 spiller holdet ude mod royal og her kan alt blive afgjort om det bliver til oprykning men eller er er der en chance mere om søndagen hvor holdet spiller hjemme mod Værebro II. Det bliver spændende om vi kan få rykket et hold op i den kommende 5. division.!

 

Klubbens 1. hold er kommet skidt fra start i s. division og har sidste weekend til at få rettet op på de manglende point. Holdet ligger på sidste pladsen og har kun 2 point, der skal min 3 point til at holde sig i 3. division, som også er målet for 1. holdet i år. 1. holdet spiller ude mød Furesø d. 13/8 og hjemme om søndagen d. 14 mod Værebro I

Kom ud og oplev stemningen og se lidt godt golf når begge vores elite hold spiller hjemme søndag d. 14/8

 

Forårsindlæg 2016

Så kom det vi alle har ventet på ”sommergreens”

Efter en lang kold og særlig våd vinter, hvor stort set kun den hårde kerne og vikingerne har haft glæde af banen, er der sket det, at sommergreens er åbnet, hvilket betyder vi alle nu kan komme på græs og beskæftige os med vor dejlige fritidsaktivitet, golf.

Lad os håbe at vejrguderne er med os i denne sæson, og vi ikke får de kæmpe regnbyger, som vi har set ved tidligere lejligheder.

Det ser ud som om vore nye greenkeepere (Sean og hans stab) allerede har sat god skik på banen, og vejen for en rigtig god bane er skabt fremover.

NB:   Husk at greenkeeperne har fortrinsret på banen. Glem ikke at tage hensyn.

          Ret nedslagsmærker på greens og brug affaldspande også til cigaretskodder.

Husk klubbens åbningsmatch sponsoreret af Nordea Vallensbæk er den 1. maj.

Tilmelding senere på Golfbox

Fra bestyrelsens side ønsker vi alle medlemmer en fantastisk golfsæson med masser af godt vejr og fint samvær.

Vagn Nielsen