Baneudvalg

  

Baneudvalget er et samarbejde mellem GCG og CGC Golf Club med det fælles mål at bibeholde banen i  en god stand samt drøfte optimeringsmuligheder.

Vi opfordrer til at huske at rette nedslagsmærker og at lægge turf på plads, og ikke mindst at rive efter jer selv, når I har været i bunkers, også på Intermediate banen.

Skulle der være nogle medlemmer, der har nye forslag eller klager, kontakt Henning Falck på mail-adresse: henning@hfalck.dk

 

Information om baneudvalget arbejde

Vinterens våde vejr, har, til forskel fra mange andre baner, betydet at vi først fra den 27/2 – 1/3, har måtte lukke banen, og at har i næsten hele perioden, kunne spille på sommergreens, det er faktisk godt gået af ”Den gamle Dame”J

At vores vejr har være unormalt vådt, udfordrer vores greenkeppere i deres bestræbelser på at få lavet alting i det tempo, som de gerne vil, og det kan give lidt synlige spor for os spillere. Ligesom vi må leve med, at der enkelte stede, kan være temmelig vådt.

Der er pt. et omfattende arbejde i gang, med at omlægge og shappe alle vores bunkere, så de ikke bare er ”Runde Gryder” placeret forskellige steder, men bliver tilpasset banen i formen, og falder ind som en naturlig del af de enkelte huller.

Det er et nødvendigt arbejde, da deres dræn er dårlige eller faldet helt sammen. Det er bare også et arbejde der er omfattende, og skal udføres, på tidspunkter, hvor det er til mindst gene for spillerne. Derfor kommer det at ske efter en prioritering af vigtighed og tidspunkt, og over de næste sæsoner.

Omlægningen er god i gang på Hul-10, hvor arbejdet grundet det dårlige vejr, er gået lidt i stå, og vil så snart forholdene tillader det, blive færdiggjort, og det er inden sæsonstart.

De små hurtige

Omkring vores klubhus, har der været en del kommentarer omkring mangler og oprydning. Det er der gjort noget ved, og der kommer også mere til.

Hvad er gjort nu:

  • Vores drænriste er blevet skiftetJ
  • Der ordnes og fejes ved vores vaskeplads løbendeJ
  • Tømning af skraldespandene er nu sat i systemJ

Hvad kommer der mere:

  • Vejvisning/skiltning af hvad der er hvor, er bestilt og afventer levering, hvorefter det sættes opJ
  • Skilt der viser ”Flagplacering” er bestilt og afventer levering. Det sættes op ved Hul-1J
  • Der indkøbt en ny traktor der kan prikle og topdresse vores greens på samme tid, hvilket minimerer tidsforbruget, og forstyrrer mindreJ

Ovenstående skal alt sammen, være med til at sikre en optimeret oplevelse af den bane vi spiller på.

Baneudvalget vil sammen med hele greenkeeperstaben, gerne forsikre alle om, at vi er opmærksomme på alle de mange input, I som medlemmer kommer med, og at de bliver hørt.

Vidende om, at ikke alle har samme fokus, eller er enige om, hvad der er vigtigst, vil vi samle det hele, og sammen med input fra Golfspiler i Centrum, prioriteres i dem, så arbejdet målrettes bedst muligt.

Husk – Vi hører hvad i siger, og vi arbejder for Jer, specielt når vejret tillader detJ

Hilsen

Baneudvalget

Udvalgsmedlemmer

Formand:  Henning Falck

Telefon: 60 18 44 82

Mail:  henning@hfalck.dk

 

Udvalgsmedlem: Steen Falkedal

Telefon:Mail: falkes@privat.dk

 

 

Baneejer: Tim Card

Telefon: 43 64 92 93

Mail: cardtim@hotmail.com

Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik