Golfklubben for alle

 

Forsiden

Bestyrelse

Udvalg

Ordensregler

Sponsorer

Medlemsskaber

Turneringer

Nyhedsarkiv

Hole in One

Vedtægter

Baneflow - Lille opråb

 

 

 

Login til

 

OBS - Håndtering af personlige data!

Vi har indføjet en redegørelse vedrørende behandling af personlige oplysninger. 
Denne redegørelse kan ses her

Her i klubben er alle velkommen

CGC Golf Club sætter det sociale i højsædet, hvor fællesskabet og gode arrangementer er med til at gøre oplevelsen komplet.

Vi ligger i naturskønne omgivelser kun 15 minutter fra Københavns centrum og råder over 3 baner: 18-hullers bane, en ratet 9-hullers bane og en par 3 bane (skovbane).

Derudover har vi rigtig gode træningsfaciliteter med blandt andet overdækket driving rance, moderne klubhus med restaurant og en velassorteret pro shop.

Vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer, hvad enten du er begynder eller etableret golfspiller. Læs mere om CGC Golf Club's Medlemspakke, og de mange fordele her.

Formanden's "sidste indlæg"

Kære medlem i CGC Golf Club!                                                         

Sommeren nærmer sig for alvor (i hvert fald når vi kigger i kalenderen) og nu ser det også ud til at det kan lade sig gøre at tage ud og rejse med visse restriktioner.

Vi vil gerne holde jer løbende orienteret om vores tanker og planer ikke mindst i de her corona-tider, så hermed lige et par ord fra os.

Buller og Jeanne er vendt retur til restauranten og vi håber, at I er kommet godt igennem eller rettere kommer godt igennem opstarten på trods af corona -vi vil i hvert fald gøre alt for at støtte jer og et STORT VELKOMMEN tilbage.

Vi valgte sammen med CGC at følge DGU’s anbefalinger vedrørende corona og gør’ det fortsat. Alt i alt synes, vi at det er gået meget godt og vi har da i hvert fald kunnet spille golf på en bane, - Se hele indlæget her


Venlig hilsen
CGC Golf Club
Peter Buhl, formand.

  

Klubbens sponsorer - Støt dem for de støtter dig!  

         

 

                         

      

 

 

              

                                         

                           Min Bolighandel v/Jens Emkjær

   

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik