Golfklubben for alle

 

Forsiden

Bestyrelse

Udvalg

Ordensregler

Sponsorer

Medlemsskaber

Turneringer

Nyhedsarkiv

Hole in One

Vedtægter

Baneflow - Lille opråb

 

 

 

Login til

 

OBS - Håndtering af personlige data!

Vi har indføjet en redegørelse vedrørende behandling af personlige oplysninger. 
Denne redegørelse kan ses her

Her i klubben er alle velkommen

CGC Golf Club sætter det sociale i højsædet, hvor fællesskabet og gode arrangementer er med til at gøre oplevelsen komplet.

Vi ligger i naturskønne omgivelser kun 15 minutter fra Københavns centrum og råder over 3 baner: 18-hullers bane, en ratet 9-hullers bane og en par 3 bane (skovbane).

Derudover har vi rigtig gode træningsfaciliteter med blandt andet overdækket driving rance, moderne klubhus med restaurant og en velassorteret pro shop.

Vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer, hvad enten du er begynder eller etableret golfspiller. 

Formanden's "sidste indlæg"

Kære medlemmer!

Så er vi godt i gang med en ny sæson og sikke et vejr, som vi allerede har haft ikke mindst her i påsken.

Vi lagde traditionen ud med vores Åbningsmatch (afholdt søndag, den 14. april). Der var flere end 100 deltagere og efter matchen var der god mad i restauranten og fine præmier fra Nordea, som igen i år var sponser for matchen.

Derudover er alle klubber i klubben startet op eller i hvert fald tæt på og det samme gælder for vores begyndere, hvor der hver tirsdag vil være gang i træningen sammen med Tom og hans frivillige hjælpere.

På søndag, den 28. april har vi Golfens Dag fra 11:00 til 14:00, hvor det er muligt for alle potentielle nye medlemmer at stifte et nærmere kendskab til, hvad muligheder der er i ”golfens verden” samt ikke mindst i CGC Golf Club. Så grib’ endelig fat i din omgangskreds, såfremt du kender nogen, som dette kunne være interessant for. Yderligere information om vores arrangement kan fås ved Bo i sekretariatet.

Næste sponsormatch er i juni, hvor vi både har Glostrup Park Hotel (2. juni) og Brødrenes Autodele (22. juni). Jeg kan varmt anbefale at deltage😊

Så er det også tid til et (lille surt) kald

og det er at alle skal huske deres affald!

Vi er alle interesseret i, at vores bane skal stå bedst muligt og tænker også dette gælder, hvad vi selv kan gøre ved det (ex. rette nedslagsmærker op, rive i bunkers mv.). Så derfor vil jeg gerne ”slå et slag” for, at man ikke smider papir og andet på banen og på stierne og arealerne mellem hullerne. Her tænker jeg ikke mindst på stien/skoven mellem hul 7 og 8 -det ser ikke godt ud…

Jeg vil ønske jer alle en god sæson med mange gode runder samt sociale arrangementer og håber at I også vil støtte op om vores sponsorer, restauranten samt PRO shoppen. De støtter os!

God sommer til alle😊

 

Peter Buhl

Formand.

  

Klubbens sponsorer - Støt dem for de støtter dig!  

         

      

   

          

    

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik