Regionsgolf Øst

 

Turneringer

Klubturneringer

Klubmesterskab

Regionsgolf Øst

 

 

For at deltage bruger du knappen her:

 

Deltag Her

 

 

Regionsgolf

Link til Regionsgolf DK

Regionsgolf Øst

Regionsgolf sidste nyt:

08-09-2020: LANDSMESTER 2020. Så gjorde de det igen. 

Veteran A holdet har vundet Landsfinalen på Furesø bane med 11-0 over Åskov.
Selv om resultatet ser stort ud, var det spænding til de sidste huller, hvor holdet viste deres format og trak fra.
Holdet har spillet rigtig god golf i alle runder i denne sæson, så det er fuldt fortjent at de løber med mesterskabet 2020. STORT TILLYKKE. 🏆👏
CGCGC vil gerne sige tak for en god sæson til alle deltagere, og den store tilmelding der har været til alle holdene i 2020. Vi håber på lige så stor tilmelding til næste år.

Med venlig hilsen
Jan Ziegler
CGCGC

24-08-2020 CGC har klaret sig rigtig flot i 2020, og Vetaran A er i Landsfinalen 

Vores Veteran A hold, har spillede sig i Landsfinalen i Regionsgolf.
Efter at have vundet deres pulje suverænt, spillede de regionsfinale i Harekær i lørdags mod Dragør. Det blev en knusende sejr på 9-2 mod et ellers godt spillende Dragør hold. Holdet spiller Landsfinale på Furesø bane fredag 4/9 kl 10,00.


Tre andre hold har også spillede sig til slutspillet. Veteran C ved Holdkaptajn Tom Simonsen nåede helt til Regionsfinalen som de desværre tabte til Midtsjælland med 7,5-3,5 holdet har spillet mange flotte matcher i år. Stort tillykke med 2 pladsen.


Hold A ved holdkaptajn Lars Larsen kom helt til semifinalen, som de tabte til Ledreborg efter en meget tæt match med 7-4.


Veteran B ved holdkaptajn Finn Nielsen, måtte se sig slået allerede i 8-del finalen mod Hedeland 8-3.

Veteran A Holdet består af holdkaptajn Steen Borup, Jørgen Gammelgaard, Mikael Melander, Asger Jørgensen, Marianne Olsen, Johnna Christensen.

Tilmelding til turneringen i 2020 er nu åben på klubbens hjemmeside i menuen

TURNERINGER / REGIONSGOLF ØST

CGC GC har i år tilmeldt 10 hold til turneringen, som er opdelt i forskellige rækker, der igen er opdelt i puljer.

Hvert hold får 6 matcher i løbet af perioden maj – juni (3 hjemme og 3 ude),

Vi stiller i år med Hold A-B-C, Senior A – Senior B og 3 Veteran hold, VA-VB-VC samt 2 Super Veteran 70+  SVb – SVc     

Afviklingen sker på hverdage, sidst på dagen (veteraner dog som regel på formiddage). De hold, der vinder deres grupper, går videre i et cup-slutspil, der afvikles i august-september.

Spilleform

Alle matcher afvikles som hulspil over 18 huller: 1 damesingle, 3 herresingler, 1 mix-foursome.

(2 damer og 4 herrer/pr. hold). 

Hvem kan deltage

I rækkerne A, B, C, skal deltagerne være fyldt 21 år senest i turneringsåret, og ellers er det handicap, der er bestemmende for i hvilken række, man kan deltage i.  

I senior og veteran rækkerne er det alderen, samt handicap der er bestemmende for i hvilken række, man kan deltage i.

Alle deltagere skal have EGA handicap.

 

Mere fyldestgørende turneringsbetingelser kan ses på east.regionsgolf-danmark.dk

Har du lyst til at være med? - Så tilmeld dig her 

Vi vil sætte stor pris på at alle, nye som gamle deltagere, vil gennemføre en tilmelding med de sidste opdaterede EGA handicap. HUSK samt tilmelde sig det hold man ønsker at deltage på.

Når du har tilmeldt dig via hjemmesiden, vil du kunne følge, om du udtages til hold, hvornår du skal spille, ligesom du kan meddele holdkaptajnen, hvilke dage du kan/eller ikke kan stille op etc.

Kaptajnerne kan i det hele taget kommunikere med sine holdspillere, når de enkelte hold skal opstilles, og matcherne skal afvikles.

Deadline for tilmelding er d. 31. marts 2020, hvorefter de endelige hold sættes.

Procedure for udtagelse til holdene

 • Koordinatorerne placerer løbende de tilmeldte spillere i de respektive brutto grupper.
  • I rækkerne A – C bestemmes dette af handicap.
  • I de aldersbestemte grupper placeres alle tilmeldte i første hånd af administrativ årsag i den lavest rangerede samt i handicap gruppe, henholdsvis SB og VB. Når tiden efterfølgende er moden, fordeles spillerne til de respektive bruttohold efter princippet, at først udtage et nettohold (2 damer og 4 herrer med de laveste handicap) til det højest rangerede hold og tilsvarende herefter på de efterfølgende hold. Nettoholdene suppleres derefter med reserver fra den resterende bruttogruppe i tilsvarende rækkefølge og handicaporden.
 • Når bruttogrupperne for alle hold således er fordelt kan kaptajnerne aktivere sine spillere og sætte de endelige hold i stærkeste opstilling ud fra handicap, men naturligvis med skyldig hensyntagen til kaptajnernes vurdering af spillernes kampklarhed.

Jan Ziegler  

Koordinatorer

Klik her for mere information

På disse sider er der følgende muligheder:

 • Følge turneringen, som den skrider frem, med holdenes resultater og score. Man kan se matchprogrammet og hvem, der har deltaget i de enkelte matcher.
 • Tilmelde dig som deltager på bruttoholdet ved at angive et brugernavn og password, som aktiveres efter holdkaptajnens accept af tilmeldingen.
 • Som aktiv deltager har du adgang til deltagersiderne, hvor du kan ændre dine egne data, som e-mail, telefon, brugernavn og password. Du kan/skal bekræfte deltagelse i de enkelte matcher ud for hver match. Du kan melde afbud, såfremt du alligevel bliver forhindret. Du kan se, om du er udtaget til matchen.
 • Som holdkaptajn har du adgang til administrationsmodulet, hvor deltagerne kan udtages enten fra de, som har tilmeldt sig til bruttoholdet, eller du kan oprette andre deltagere efter behov. Du kan se, hvem der har bekræftet deltagelse eller ikke-deltagelse, alternativt slet ikke bekræftet noget.
 • Efter matchafvikling skriver holdkaptajnen resultatet, så alle til enhver tid kan følge med i turneringen.
 • Turneringslederen sørger for indtastning af matchprogram og fordeler de tilmeldte spillere på de respektive hold i nært samarbejde med holdkaptajnerne.

 

 Sæson 2019 var en stor succes for CGC Golf Club, hvor vi vandt Landsfinalen i 2 rækker 

                

Det har været en fantastisk weekend


For første gang i klubbens historie, er to hold blevet landsmester, det er Veteran A og B holdet i Regionsgolf 2019.
Veteran A med Steen Borup som holdkaptajn, spillede deres landsfinale lørdag d. 7/9 på Kai Lykke golfanlæg mod Skanderborg. Det blev en meget spændende match, som Veteran holdet vandt med 6-5

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik