Sponsorudvalg

CGC Golf Club udfører et omfattende udviklingsprogram for vore unge spillere. Dette har ført til flotte placeringer i flere af de nationale turneringer både individuelt og for hold. Vores elitehold befinder sig således på divisionsniveau, og nogle af vore juniorer hører til blandt de bedste i Danmark.

Uden velvillig opbakning i form af sponsorater ville CGC Golf Club have noget sværere ved at udvikle vore unge spillere.

Mange sponsorer ønsker at øremærke sponsoraterne til bestemte områder, eksempelvis junior- eller eliteafdelingerne. Dette kan også lade sig gøre. Vore klubturneringer for breddespillere er også ofte sponseret. Der er således flere muligheder for at få sit firma eksponeret i miljøet.

Med mere end 1000 medlemmer og besøg af adskillige gæstespillere spilles der omkring 30.000 runder årligt, så synsindtrykkene og dermed reklameværdien er åbenbar.

Vil du være sponsor og f. eks. få dit logo på vores ”sponsorkarrusel” på hjemmesiden eller anden eksponering, så kontakt derfor venligst vores sponsorudvalg – de vil kunne være behjælpelige med enhver forespørgsel eller ønske.

Sponsorudvalget:

Udvalgsformand: Vagn Nielsen

Telefon: 40211012
Mail: info@gyllebo.dk

 

 

Udvalgsmedlem: Peter BuhlPeter Buhl

Telefon: 2125 8387

Mail: buhl@post11.tele.dk