Ny hjemmeside

Gå til den nye hjemmeside

Denne hjemmeside - cgc.dk - er ved at blive omlagt til et nyt system.
Omlægningen er nu fuldført for Gentlemen's Club's del, og vi har derfor valgt at indstille vedligeholdelsen af denne på cgc.dk.
Man kommer ind på den nye hjemmeside ved at anvende ovenstående link.

Bemærk at øvrige områder af den nye hjemmeside endnu ikke er fuldt omlagt, og at man derfor bør anvende denne nuværende hjemmeside - cgc.dk - til alle formål udenfor Gentlemen's Club.

Velkommen Gentlemen's Club - Sæson 2017 er færdigspillet. Årets sidste golf-arrangement er Herold Cup 8-9/10 efterfulgt af generalforsamlingen 28/10.

Hvem er vi?
Gentlemen's Club er for alle aktive mandlige seniorer, der er medlemmer af CGC Golf Club (Copenhagen Golf Center Golf Club).

Vi arrangerer igennem hele sæsonen, et stort antal forskellige aktiviteter omkring vores elskede sport, hvor hygge og socialt samvær er i højsædet. Vi har ud over den gennemgående turnering, ture til fremmed bane, hyggematcher med mad, vores Herold-Cup som afvikles som en Ryder Cup og mange andre spændende aktiviteter, hvor der altid er en flot opbakning.

Matchprogram, forskellige ture, hyggedage eller afvigende matchformer, vil blive annonceret på vores opslagstavle i mellemgangen i klubhuset eller under menupunkterne på denne side.

Hvad er vores mission:
Gentlemen’s Club er det hyggelige samlingssted for den aktive mandlige golfspiller i CGC, uanset hvilket spille hcp. man har. Kammeratskabet, golfspillet og det sociale samvær er i højsædet, og Gentlemen’s Club er stedet hvor du møder nye venner du kan nyde mange timers god golf med fremover.

Hvad er vores vission:
Gentlemen´s Club vil fortsat udvikle sig og dermed også i fremtiden være en attraktiv klub i klubben i CGC. Vi vil fortsat lytte til vores medlemmer og derigennem udvikle vores turneringsform så den hele tiden er tidssvarende, samt fortsat tilbyde spændende arrangementer og til attraktive priser

Vores målepunkter for sæson 2017:
1) Antal af medlemmer i Gentlemen´s Club må ikke kommer under 120

2) Tur til fremmedbane skal gennemføres med min. 28 mand

3) Vi skal være 50 mand  i snit til vores hyggedage

4) Tab på medlemmer som udebliver fra hyggedag skal være 0 kr. i 2017 (i 2016 tabte vi -3700kr)

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?
Kontingentet for hele sæsonen på Dkr. 500 kr. indbetales på konto 2277 8979 406 089 i Nordea, eller via MobilePay på 20155593 senest den 24. april, med tydelig angivelse af medlemsnummer og navn. 

Nyheds highlights (Se alle her)

17-9-17: Invitation til sidste spilledag er sendt ud. Det bliver spændende at se, hvem der løber med sejren i de forskellige rækker og hvem der vinder Eclectic Afslutningsmatch d. 28 09 2017

14-9-17: Tilmeldingen til Herold Cup er hængt op på opslagstavlen. Husk at melde dig til, der er plads til maks. 40 så skynd dig! Herold Cup 2017

26-8-17: Tillykke til de 8 dygtige spillere, i de tre rækker, der har nået slutspillet. Se hvem det er på resultatsiden!

16-7-17: Opråb om matchafvikling og Eclectic. Indberettede scores, henstiller vi til, at det fremgår tydeligt, hvem der er markør, det er let læseligt samt angivelse af spillerække. Ved samme lejlighed så husk at tjekke Matchprogrammet, for det sker ofte, at der indberettes Eclectic scoresnår der ikke er Eclectic 

14-5-17: Åben Herredag den 18/5 bliver ikke kun 100 mand, vi bliver 104, som er record, det er fantastisk og vi ser frem til en stor dag

8-5-17: OBS OBS - Åben Herredag den 18/5 er allerede fuldtegnet, der ikke bare godt, det er fantastisk, at 100 mand har tilmeldt sig vores match. Det bliver en stor dag.

29-4-17: Åbningsmatchen forløb over al forventning og der var 65 glade golfere der havde valgt, ikke bare at deltage, men faktisk havde ALLE betalt. Det er super flot - Bestyrelsen takker for alle vilje til, at hjælpe.

17-4-17: Invitationen til årets største arrangement Åben Herredag er nu klar og er sat op på vores opslagstavle. Alle vil en af de nærmeste dage, modtage invitationen på mail. Husk det er først til mølle og begrænsningen er 96 spillere. Tage gerne spillere med fra andre klubber, de er meget velkommen, blot de har et gyldigt DGU kort. Bookning via Golfbox Invitation til Åben Herredag 2017

10-4-17: Åbningen af den nye sæson sker den 27/4, hvor der bestilles tid via golfbox, for dem der har betalt kontingent. Åbningsmatchen er som vanligt over 9 huller. De der ønsker at spille alle 18 huller, skal blot være ind og aflevere scorekort senest kl. 19.30. Man kan IKKE sende andre und med scorekortene, de skal afleveres af spillerne.