Clubfitting

Der er to måder at gøre en clubfitting:

Statisk, hvor udstyret tilpasses spillerens fysik.

Dynamisk, hvor udstyret tilpasses spillerens sving.

Den statiske opmåling er langt den vigtigste - det er umuligt at lære at spille stabilt golf, hvis udstyret ikke har den rigtige størrelse, dvs. den rigtige længde og lie vinkel.

Når man lærer at spille golf, eller når man vil forbedre sit spil, er opstilling til bolden udgangspunktet og fundamentet, man opbygger sit sving på. Hvis man står forkert pga. køllens længde og lige vinkel, er det simpelthen umuligt at opbygge et sving, der producerer gode resultater gang på gang.

Det rette udstyr er et ”must” for alle golfere, uanset hvilket niveau man spiller på!!

For at finde længde og lie vinkel måler vi, hvor høj spilleren er og hvor lang afstanden fra håndleddet til gulvet er (armlængde).
For at finde den rigtige grebstørrelse måler vi håndens størrelse og den længste finger.
Alle disse informationer bliver herefter tastet ind på et computersystem, der nøjagtigt udregner den korrekte længde, lige vinkel og grebstørrelse.

- Det skal understreges, at uanset pris eller spillerniveau skal udstyret passe i størrelsen.

Når vi efterfølgende ser på den dynamiske del af proceduren, er det for at besvare følgende spørgsmål: "Nu har vi størrelsen på udstyret, men hvilken model og hvilket skaft skal jeg vælge?"

Nu bliver det rigtigt spændende, fordi vi på CGC Golf Academy and Learning Center bruger den nyeste teknologi på markedet til at hjælpe vores kunder med at vælge det rigtige golfsæt.

Vores Trackmanradar og software måler helt nøjagtigt og 3-dimensionelt, køllernes bevægelse og boldens flugt. Computerens målinger giver herefter samlede data om slaglængde, launch-angle, landing-angle og spin. Dette er på alt fra korte pitchslag til drives op til 400 meter.

Trackman er en dansk opfindelse, der bruges af verdens førende køllefabrikanter til at teste nye produkter. Oprindeligt blev opfindelsen udviklet til militæret, der bruger målingerne til at beregne flugten af missiler.

- Med Trackman kan kunder hos CGC Golf Academy finde præcis det jernsæt eller den driver, de slår bedst - efter deres ønsker.

1 time: kr. 500,-

 

Trackman

Det perfekte værktøj

Trackman har været med til at revolutionere golfverdenen, og er for mange golfspillere og trænere blevet et uundværligt værktøj.
Hos Copenhagen Golf Center er vi selvfølgelig i besiddelse af Trackman, og vores trænere er uddannet til at hjælpe dig med at få størst muligt udbytte af en session med Trackman.
Om Trackman
Trackman er en radar, der måler køllens og boldens bevægelse i 3D. Det er derfor muligt at få præcise data på køllehovedets hastighed og bevægelsesretning i træføjeblikket, boldens udgangshastighed, udgangsvinkel, rotationshastighed, længde og meget mere. 

 

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik