Professionelle Instruktører


David Poke

David er uddannet gennem det engelske PGA og har arbejdet som professionel instruktør i Danmark i over 20 år bl. a. i Københavns Golfklub, Sønderjyllands Golfklub og Ledreborg Palace Golf.
Han har en lang række efteruddannelser med Gregor Jamieson, Scott Cranfield, Luther Blacklock og The Golf Athlete m.m.
David har en nem forståelig og struktureret træningsfilosofi, som er effektiv for spillere på alle niveauer og aldre. Han bruger V1 video; Gasp, Hudl og Trackman i sin undervisning.
I Sønderjylland var han ansvarlig for opsætning af en junior- og elitestruktur, som producerede Danmarks bedste junior samt en række landholdsspillere.
Han var også ansvarlig for koordination og træning af Sønderjyske Eagles, Danmarks første fusionshold.
I Sønderjylland havde han fire golfbutikker og sad i GolfStores selection committee for own brands.
David var Golf Manager i Brundtland Golf & Hotel i to år, hvor han stod for planlægning af alle golfaktiviteter og marketing.
David var Ledreborg Palace Golfs første Head Professional Instructor & Academy Manager med ansvar for etableringen af en træningsstruktur for begyndere op til elite, golfskoler, Company Days og totale træningspakker.
I den tid underviste David en gruppe Ecco- og EPD spillere og klubbens herrehold gik fra Danmarksserien til 1. division de følgende år.
Af andre erfaringer kan nævnes årlige golfskoler i udlandet og undervisning på Idrætshøjskoler og efterskoler.


Henriette Linnet Thøgersen

Mit mål som træner, er at udvikle hele mennesker.
Jeg er uddannet hos Ivan Buckley i Vejle Golf Klub i 2004 og var derefter cheftræner i den nystartede klub Dragsholm Golfklub.
I 2005 kom jeg til CGC, hvor jeg som Pro har undervist spillere på alle niveauer herunder elitespillere. Jeg brænder for at undervise og arbejder ud fra filosofien om at alle spillere skal have en positiv oplevelse, når de har en lektion, og jeg føler en enorm glæde, når mine elever kommer tilbage og fortæller, at de har nået deres mål.
Jeg har gennemført kurser hos Titleist Performance Institute samt diverse kurser under PGA Danmark og Sverige indenfor golfteknik, herunder generel teknik, kortspil, samt coaching og mentaltræning.
Jeg underviser med lige stor entusiasme alle golfspillere uanset niveau, således at de gennem coaching og mentaltræning får lært alle facetter af golfspillet.
Jeg glæder mig til at se dig på anlægget – klar til at lære nye færdigheder og til at spille det spil, vi alle holder af.


Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik