Golfrejser 2017

Vi er stolte af at præsentere vores golfrejseprogram for 2017.

CGC Golf Academy & Learning Centers Head Professional David Poke, har arrangeret golfskoler til adskillige destinationer i Sydeuropa og Afrika igennem mere end 20 år. Rejsemålene,  som alle er 4 eller 5 stjernet,  er valgt pga. deres kvalitet, beliggenhed og value for money.
Rejserne er velegnet til spillere på alle niveauer og består typisk af 5 runder golf, med forskellige matchformer hver dag, samt  5 gange 2 timers golfskole.

I løbet af ugen bliver man undervist  i alle facetter af spillet med fokus på , hvordan man opnår sit fulde potentiale som golfspiller.

Rejser bliver gennemført med min. 10 og max. 16 deltagere og fungerer efter først til mølle princippet. 

Founty Beach, Marokko ligger ved den smukke strand i Agadir, med kort afstand til to store golfanlæg. Denne tur er all inklusiv hvilket betyder at alle måltider og drikkevarer er inkluderet i rejsens pris.

På Le Golf du Soleil er der 2 x 18 huller, der kan kombineres, som det ønskes. Golfbanerne blev bygget i 1991, og tegnet af Cabell B. Robinson. Det naturlige aspekt af Marokko, spiller virkelig ind på disse golfbaner. Her er masser af fyrre- og palmetræer, der er placeret som en naturlig del af designet af golfbanerne. 
Golf de L´Ocean  rummer 27 huller, der er fordelt ud på 3 sløfjer, designet af Collin Belts, 
og har været vært for Europa Tour turneringer for herre og damer i henholdsvis 2010 og 2012

Begge disse fantastiske baner kan spilles af øvede såvel som begyndere.

Pris pr. person: kr 11.995,- (tillæg for enkeltværelse kr 1.000,-)

Inkluderet i prisen:
- 5 runder golf
- Fly t/r inkl. bag og baggage
- 7 nætter i dobbeltværelse
- All inclusive
- Transfer til og fra resortet
- 5 x 2 timers golfskole inkl. bolde pr. spilledag
- Match hver dag med præmier
- Pro med på banen

 

Afrejse dato: 15. feb., Kbh. - Agadir  
Tidspunkt: 06.55 - 10.30 
Hjemrejse dato: 22. feb., Faro - Agadir. 
Tidspunkt: 11.20 - 16.55 
Flyselskab: Norwegian
Vejr:
Golfbaner vi spiller: Soleil, Dunes & Ocean

I skønne landlige omgivelser ligger dette 4* resort direkte ud til egne golfbaner, Morgado og Alamos. Stedet er ideelt for golfskoler og grupper.      
Morgado Golf & Country Club ligger 12km fra den kendte by, Portimão, og har Monchique bjergene som skøn baggrund.  Dette flotte resort byder på nogle fantastiske faciliteter, både opholdsmæssigt og golfmæssigt. 
 
Resortets godt 100 værelser er virkelig flotte - store med en eksklusiv 5 stjernet indretning. Alle er placeret tæt på klubhuset, receptionen, restauranten, træningsfaciliteterne og 1. hul på begge golfbaner. 
    
Morgados golffaciliteter er super - og alt er inden for gåafstand. Træningsfaciliteterne er store og passer fint til golfskole formattet. De fleste huller på begge baner ligger, så man er næsten "alene i verden" og man kan således nyde udsigten til bjergene i baggrunden.
   
Resortet og golfbanerne ligger således i stille omgivelser og fremstår nyt, i en moderne eksklusiv stil. Kører man de 12km til Portimão finder man flotte sandstrande og en livlig portugisisk by med smalle gader, mange lokale restauranter og livlige barer.  

Pris pr. person: kr 10.395,- (tillæg for single kr 1.600,-

Inkluderet i prisen:
- 5 runder golf på to forskellige baner
- Fly t/r inkl. bag og baggage
- Halvpension
- Transfer til og fra resortet
- 7 nætter inkl. morgenmad
- 5 x 2 timers golfskole inkl. bolde pr. spilledag
- Daglige matcher med præmier

Afrejse dato: 18. marts Kbh- Faro
Tidspunkt:  8.30 - 11.20
Hjemrejse dato: 25. marts Faro - Kbh
Tidspunkt:  12.10 - 17.00
Flyselskab: SAS
Kilometer fra lufthavn: 30
Vejr:
Golfbaner vi spiller: Morgado og Alamos

 

Villa Sol er et 5 stjernet resort beliggende i et 1500 hektar stort naturområde. Området er fyldt med små søer og golfbanerne, som ligger lige rundt om hjørnet fra resortet, snor sig gennem landskabet. Der er i alt tre sløjfer af 9 huller lige uden for resortets dør, designet af den anerkendte banearkitekt Donald Steel.

Hotellet er omkranset af en dejlig have og der er udsigt ud over golfbanerne. Værelserne er holdt i traditionel portugisisk stil med blandt andet klinkegulv, håndmalede møbler og trælofter. Overalt på hotellet er der trådløst internet. Resortet er med både kæmpe swimmingpool, tennisbaner og spa afdeling. 

Om aften er det et valg mellem hele fire forskellige restauranter, der tilbyder en variation af det internationale køkken og middelhavsspecialiteter. Der er desuden to barer på selve resortområdet, men under 10 km fra Villa Sol ligger den charmerende havneby Vilamoura, med en livlig Marine og et godt natteliv.

Pris pr. person: kr 10.395,- (tillæg for enkeltværelse kr 2.000,-)

Inkluderet i prisen:
- 5 runder golf
- Fly t/r inkl. bag og baggage
- 7 nætter i dobbeltværelse                      inkl. morgenmad
- Lufthavns transfer
- 5 x 2 timers golfskole inkl. bolde pr. spilledag
- Match hver dag med præmier
- Pro med på banen

 

Afrejse dato: 25/3 Kbh - Faro
Tidspunkt:  08.30 - 11.20
Hjemrejse dato: 1/4 Faro - Kbh
Tidspunkt: 12.10 - 17.00
Flyselskab: SAS
Vejr:
Golfbaner vi spiller:  Pestana Vila Sol