Velkommen til Gentlemen's Club

 

Klub i Klub

Aktiviteter

Resultater

Nyhedsarkiv

Sponsorer

Bestyrelse

Henrik Herold Memorial Cup 2021 - Vinderne

Henrik Herold Memorial Cup 2020 - Resten af verden vandt

Henrik Herold Memorial Cup 2019 - Vallensbæk vandt

Henrik Herold Memorial Cup 2018 - Resten af verden vandt

Henrik Herold Memorial Cup 2017 - Vallensbæk vandt

Login til

Facebook gruppen

Behandling af personlige oplysninger

Vi har indføjet en redegørelse vedrørende behandling af personlige oplysninger. 
Denne redegørelse kan ses her 

Nyheds highlights(Nyhedsarkiv)

 

Velkommen til Gentlemen's Club

Meddelelse fra bestyrelsen 01.03.2021:

Kære Gentlemen

I CGC Gentlemens Club er vi nu klar til at tage hul på endnu en sæson. I bestyrelsen håber vi inderligt på, at den skygge som Covid-19 kastede, ikke blot på vores lille klub men på hele vores samfund, vil forsvinde i løbet af foråret/sommeren, så vi alle kan komme tilbage til noget der ligner mere normale tilstande. En stor del af det at være medlem i Gentlemens Club er det sociale samvær, og vi savner nok alle at kunne give vores gode venner et kram. Det har vi i bestyrelsen desværre ikke nogen indflydelse på, men til gengæld har vi mødtes virtuelt til møder hver måned vinteren igennem, og jeg vil love jer alle sammen at vi er klar til en ny og spændende sæson.

Tilmeld dig allerede nu Gentlemens Club ved at indbetale kr. 500,00 på konto 2277 8979 406 089, eller MobilePay beløbet til 70643.

 Hilsen Niels Vestergaard, formand CGC Gentlemens Club

__________________________________________________

Hvem er vi?
Gentlemen's Club er for alle aktive mandlige seniorer, der er medlemmer af CGC Golf Club (Copenhagen Golf Center Golf Club).

Der spilles i 3 grupper. Inddeling af grupperne foretages når vi kender antal medlemmer og deres handicap. Grupperne vil blive opdelt, så vi tilsikrer fair konkurrence i alle grupperne.

Vi arrangerer igennem hele sæsonen, et stort antal forskellige aktiviteter omkring vores elskede sport, hvor hygge og socialt samvær er i højsædet. Vi har ud over den gennemgående turnering, tur til fremmed bane, hyggematcher med spisning, vores Henrik Herold Memorial Cup som afvikles som en Ryder Cup og mange andre spændende aktiviteter, hvor der altid er en flot opbakning og præmier.

Matchprogrammet vil blive annonceret på vores opslagstavle i mellemgangen i klubhuset og under aktiviteter på denne side. Læs også dokumentet Information samme sted.

Hvad er vores mission:
"Gentlemen's Club er det hyggelige samlingssted for den aktive mandlige golfspiller i CGC Golf Club, uanset hvilket spille hcp. man har. Kammeratskabet, golfspillet og det sociale samvær er i højsædet, og Gentlemen's Club er stedet hvor du møder nye venner du kan nyde mange timers god golf med fremover" 

Hvad er vores vision:
Gentlemen´s Club vil fortsat udvikle sig og dermed også i fremtiden, være en attraktiv klub i klubben i CGC Golf Club. Vi vil lytte til vores medlemmer og derigennem udvikle vores turneringsform, så den hele tiden er tidssvarende samt fortsat tilbyde spændende arrangementer til attraktive priser.

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?
Kontingentet for hele sæsonen på Dkr. 500 kr. indbetales på konto 2277 8979 406 089 i Nordea, eller via MobilePay nr. 70643, med tydelig angivelse af medlemsnummer og navn. 

Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik