Velkommen til Gentlemen's Club

 

Klub i Klub

Aktiviteter

Resultater

Nyhedsarkiv

Sponsorer

Bestyrelse

 

Henrik Herold Memorial Cup 2019 - Vallensbæk vandt

Henrik Herold Memorial Cup 2018 - Resten af verden vandt

Henrik Herold Memorial Cup 2017 - Vallensbæk vandt

Login til

Facebook gruppen

Behandling af personlige oplysninger

Vi har indføjet en redegørelse vedrørende behandling af personlige oplysninger. 
Denne redegørelse kan ses her 

Nyheds highlights(Nyhedsarkiv)

 

Velkommen til Gentlemen's Club

Meddelelse fra bestyrelsen 20.04.2020:

Kære gentlemen

Som I allerede ved, er Gentlemens Club sæsonstart udskudt på grund af corona-forsamlingsforbud.

Hvornår der eventuelt kan blive tale om sæson-start er på nuværende tid uvist. Der går rygter om, at forbuddet vil vare til og med august måned, men dette er ikke konkret bekræftet, så det kan vi naturligvis ikke udtale os om. Alle må derfor væbne sig med tålmodighed og afvente nyt. HVIS forsamlingsforbudet bliver forlænget, må vi nok acceptere, at dette års golfsæson i Gentlemens Club bliver meget begrænset, men indtil en bekræftelse er offentliggjort, er det umuligt at sige yderligere herom. Dette gælder naturligvis også medlemskab af Gentlemens Club, hvorfor vi  opfordrer til at afvente nyt før eventuel indmelding i klubben.

På trods af usikkerheden ønsker vi alle en god sæson, uanset eventuelle restriktioner! Vi håber, at vi snarest kan vende tilbage med mere golfpositive informationer.

Indtil da ønsker vi alle et godt helbred.

Mange hilsner

Gentlemens Club bestyrelse

__________________________________________________

Hvem er vi?
Gentlemen's Club er for alle aktive mandlige seniorer, der er medlemmer af CGC Golf Club (Copenhagen Golf Center Golf Club).

Der spilles i 3 grupper. Inddeling af grupperne foretages når vi kender antal medlemmer og deres handicap. Grupperne vil blive opdelt, så vi tilsikrer fair konkurrence i alle grupperne.

Vi arrangerer igennem hele sæsonen, et stort antal forskellige aktiviteter omkring vores elskede sport, hvor hygge og socialt samvær er i højsædet. Vi har ud over den gennemgående turnering, tur til fremmed bane, hyggematcher med spisning, vores Henrik Herold Memorial Cup som afvikles som en Ryder Cup og mange andre spændende aktiviteter, hvor der altid er en flot opbakning og præmier.

Matchprogrammet vil blive annonceret på vores opslagstavle i mellemgangen i klubhuset og under aktiviteter på denne side. Læs også dokumentet Information samme sted.

Hvad er vores mission:
"Gentlemen's Club er det hyggelige samlingssted for den aktive mandlige golfspiller i CGC Golf Club, uanset hvilket spille hcp. man har. Kammeratskabet, golfspillet og det sociale samvær er i højsædet, og Gentlemen's Club er stedet hvor du møder nye venner du kan nyde mange timers god golf med fremover" 

Hvad er vores vision:
Gentlemen´s Club vil fortsat udvikle sig og dermed også i fremtiden, være en attraktiv klub i klubben i CGC Golf Club. Vi vil lytte til vores medlemmer og derigennem udvikle vores turneringsform, så den hele tiden er tidssvarende samt fortsat tilbyde spændende arrangementer til attraktive priser.

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?
Kontingentet for hele sæsonen på Dkr. 500 kr. indbetales på konto 2277 8979 406 089 i Nordea, eller via MobilePay nr. 70643, med tydelig angivelse af medlemsnummer og navn. 

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik