Aktiviteter og Matchformer i Gentlemen's Club 2018

 

Du kan se det samlede matchprogram her:

Matchprogram

 

Login til

 

Gentlemen’s Club aktiviteter

Vi spiller hver torsdag eftermiddag fra april til september hele sæsonen (undtagen på helligedage). Sæsonens bedste spiller kåres i hver række ved sæsonafslutningen som "Gentlemen’s Club mester". Sid­ste torsdag i hver måned er hyggedag med fællesspisning og overrækkelse af månedens præmier, se mere på vedlagte matchprogram.

Selve sæsonen åb­nes sædvanen tro med Åbningsmat­chen (over 9 huller) torsdag den 19. april. Efter matchen er der spisning og aktivite­ter i CGC restauranten samt præmieoverrækkelse.

Gentlemen’s Club’s store matchdag "Åben herredag", hvor vi også inviterer spillere fra andre klubber, afvikles torsdag den 17. maj. Vores sponsorer sørger for et meget flot præmiebord. Vi starter med morgenmad, herefter gunstart efterfulgt af en stor buffet og præmier. Reservér hele dagen så du kan deltage i dette store arrangement.

Spring Cup-turnering udgår i 2018, da der i de seneste år har været større udfordringerne med at finde rettidige datoer til afvikling af tuneringen.

Eclectric udgår i 2018 og erstattes af E.ON Cup

Efter en lang årrække med Eclectic, finder bestyrelsen at tiden er moden til en ny turneringsform. Derfor har vi i 2018 valgt at introducere en ny turnering som hedder E.ON Cup. Spilleformen er stableford og der tildeles point for 1 udvalgt hul. Hvornår det udvalgte er i spil, kan ses i matchprogrammet for sæsonen 2018. Det vil sige at hul 1 eksempelvis er valgt som tællende hul d. 26.4 i matchkalenderen. Alle deltager hermed automatisk, og rækken er automatisk inddelt i A+B+C rækken. Der er præmier til de 2 bedste i hver række. Ved lige antal stableford point, er det højeste antal point d. 20.9 på hul 5+6+8 som vinder.

Henrik Herold Memorial Cup

Den tilbagevendende Herold Cup bliver sædvanen tro afviklet som "Ryder-cup" over 2 dage, hvor alle deltagere deles op i 2 hold, (Vallensbæk mod ”resten af verden”). Lørdagen vil blive afviklet med 10 hold som bestball. Søndagen vil blive afviklet som singler. Afsæt allerede nu weekenden 13+14. oktober.

Tur til fremmed bane

Vores tur til fremmed bane bliver lørdag d. 16. juni. I 2017 havde vi 37 som deltog og havde en fantastisk dag, så benyt denne enestående mulighed for hygge, social samvær og fantastisk golf. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Gentlemen’s Club tavlen

Informationer om ture og arrangementer bliver ophængt på Gentlemen’s Club opslagstavlen i tværgangen og ved herrernes omklædningsrum samt på hjemmesiden.

Turneringsform 2018 /SLUTSPIL

Vi har rykket sæsonen lidt frem i år, så vi allerede starter d. 19.4. Der spilles i 3 grupper i sæsonen 2018.

Inddeling af grupperne foretages når vi kender antal medlemmer og deres handicap. Grupperne vil blive opdelt, så vi tilsikrer fair konkurrence i alle grupperne.

Der inddeles i tre lige store rækker efter handicap.

Som noget nyt spiller alle rækkerne stableford, dette er for at minimere flere af runderne ender i 5 timers runde eller det som er værre. 

Alle tre rækker spiller torsdagsmatcher som altid, med samme pointfordeling med 10 point for vundne, 9 point for nummer 2 osv. Man spiller i samme række gennem hele sæsonen. Spiller man sig ned i handicap tillægges herudover det antal point, man er bedre end 36.

Pr. 17. august bliver de otte bedste i hver række ført over i en ny MESTERSKABSRÆKKE til slutspil. De 3 bedste i hver række får overført point.

Resultater for alle rækker offentliggøres på Golfbox.

Som noget nyt i år, har vi fremrykket slutspillet med start d. 23.8 for at undgå de mørke timer bliver afgørende for slutspillet sidst i september. (Hyggedag i august er derfor også rykket til at blive afviklet den 20.9)


Igen i år får nr. 1 overført 3 point, nr. 2 får overført 2 point og nr. 3 får overført 1 point til slutspillet, alle øvrige 5 spillere i hver række får overført 0 point til slutspillet. Der dystes herefter de næste fire torsdage i september (hvoraf kun de tre bedste scores er tællende) om klubmesterskabet i Gentlemen’s Club

Minimum to fra hver mesterskabsrække skal gå sammen og derved agere markør for den anden, selvfølgelig må man også gå fire sammen, og de to der går sammen må gerne gå sammen alle tre gange, igen det skal bare være fra mesterskabsrækken og selvfølgelig i ens egen række, A, B eller C. Det vil sige at markerøren skal være en fra samme række (A-række går markør for en A-række).

Den bedste på dagen får 10 point, 8 point til nr. 2, 6 point til nummer 3 og 5 point til nummer 4, og 4 point nummer 5 osv. – altså mesterskabet kan max vindes med 30 point, i alle tre rækker + eventuelt overført point til slutspillet.

Er der to, der har samme antal point, er det laveste handicap, der vinder.

Hvis det skulle ske, at to spillere har ens antal point med ens handicap, fortsættes om muligt i sudden death eller puttekonkurrence.

Ved udeblivelse fra slutspillet tildeles 0 point pr. runde.

De som ikke er i mesterskabsrækken, spiller som normalt om præmier og selvfølgelig om niende pladsen.

Igen i år er der præmie til nr. 1 og 2, med henholdsvis to flasker og en flaske, og selvfølgelig i hver række.

 

Kontingent

Betaling for 2018 udgør DKK 500,00.

 

Hvordan bliver jeg medlem af Gentlemen’s Club sæsonen 2018?

Kontingentet for hele sæsonen på DKK. 500,00. indbetales på konto 2277 8979 406 089 i Nordea eller via Mobilepay nr. 70643 senest den 15. april, med tydelig angivelse af medlemsnummer og navn.

 

OBS: Vær opmærksom på at man ikke kan deltage i CGC Gentlemen’s Club aktiviteter og ej heller kan bestille tider om torsdagen mellem 14.00 og 17.00, hvis man ikke er medlem af CGC Gentlemen’s Club.


 

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik