Girls Club

 

Klub i klub

Aktiviteter

Resultater

Nyhedsarkiv

Billedarkiv

Sponsorer

Om Girls Club

 

Login til

Personlige oplysninger

Læs mere om hvordan Girls Club indsamler og offentliggør personoplysninger og fotos her

 

Mailadresse: cgcgirlsclub@outlook.com

 

 for Girls Club i CGCGC

Sidste nyt.

15-04-2021:
Girls Club inviterer til åbningsmatch
d. 28-apr-2021, se invitationen her

03-03-2021:
Girls Club inviterer til prøvespil og medlemskab for damer i CGC Golf Club, se her

Velkommen til sæson 2021 i Girls Club

 

Vores åbningsmatch den 28. april bliver uden fællesspisning og information efter spillet. Se separat invitation, som er vedhæftet. 

 

Vi vil også opfordre til at hvis I har nogen som helst spørgsmål, så skriv på vores facebook side, så kan alle få glæde af svaret og andre har måske samme spørgsmål. Brug også vores facebook side til at efterlyse spillepartnere. Husk I også altid er velkommen til at sende en mail eller ringe til en af os i bestyrelsen. 

 

Hvem er vi?  

Girls Club er for alle aktive damer, der er medlemmer af CGC Golf Club.  

Vi arrangerer gennem hele sæsonen et stort antal forskellige aktiviteter, hvor hygge og socialt samvær er i højsædet.  

Hvad laver vi?  

Vi spiller hver onsdag, og vi har fortrinsret til at booke på Golfbox mellem kl. 15:00 og 17:50.  

I sæsonen (maj-september) spiller vi en løbende turnering, ”månedsmatch”, bortset fra den sidste onsdag i hver måned, hvor vi har hyggematch og spiseaften. Hyggematchen foregår på banens første ni huller og kl. 19:00 spiser vi sammen i restauranten, hvor vi også deler præmier ud for dagens match og for månedsmatchen. Man kan også vælge at deltage i spisningen uden at spille med i matchen.  

 

For de, der har lyst, er der mulighed for at tilmelde sig Girls Club Summer Cup, som er en “vind eller forsvind” singlematch, der spilles som hulspil. Den spilles over hele sommeren og man aftaler indbyrdes med sin modstander, hvornår man skal spille, inden en given dato. Spilleplanen kommer på opslagstavlen , så snart de sidste tilmeldinger er modtaget. SENEST FRIST FOR TILMELDING 2. MAJ. Skriv en besked til os om at du vil være med, overfør evt 20kr straks eller giv dem til os senere. Da det er en match som løber over hele sæsonen, kan man ikke tilmelde sig senere.  

 

Af andre aktiviteter kan vi nævne tur til fremmed bane, Åben Damedag samt eventuelt temaaftener (f.eks. hcpsystem, regler eller hjerterstarterinfo).  

Aktivitetsprogram, invitationer og beskrivelse af de forskellige match- og spilleformer vil blive lagt under menupunkterne på denne side og ophængt på Girls Clubs opslagstavle i klubhuset.  

 

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?  

Indmeldelse i Girls Club sker ved at sende en mail til cgcgirlsclub@outlook.com. Skriv dit medlemsnummer, navn, mailadresse og telefonnummer. HUSK at skrive hvis du ikke ønsker at stå på vores medlemsliste eller hvis du ikke ønsker mailadresse og/eller telefonnummer anført. Medlemslisten bliver sendt til alle medlemmer. Kontingentet for 2021 er kr. 295,00.  

  

Se yderligere oplysninger i Informationshæftet på CGC.dk under klub-i-klub og på opslagstavlen.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte én i bestyrelsen.  

 

VELKOMMEN TIL – VI HÅBER AT DU HAR LYST AT VÆRE MED  


Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik