Om Girls Club

  

CGC-DAMER – se her!

INVITATION til alle damer i CGC Golf Club

( Tryk her for udskriftsversion )


Onsdag er damedag

Fra 1. maj til 30. september spiller Girls Club hver onsdag. Vi har fortrinsret til tiderne mellem kl. 15:00 og 17:45 (bortset fra det sidste kvarter hver time, som er forbeholdt greenfeespillere). Du skal selv booke tid på Golfbox.

Girls Club inviterer hermed alle damer i CGC Golf Club til at spille med hver onsdag i april måned UDEN at være medlem. Efter 1. maj er det kun Girls Club-medlemmer, som kan booke på fortrinstiderne. BEMÆRK: der er ingen handicapbegrænsning for at deltage eller blive medlem i Girls Club!

Til hjælp for nye medlemmer og interesserede damer fra CGC Golf Club vil bestyrelses-medlemmer i april måned booke forskellige tider, så der er mulighed for at spille med bestyrelsen. I det hele taget vil bestyrelsen altid gerne spille med nye medlemmer, så vi kan lære hinanden at kende. Vores mail og telefonnummer kan findes på hjemmesiden, og man er mere end velkommen til at kontakte os for at aftale en spilletid.

Summer Cup

Ud over onsdagsspillet, spiller Girls Club-medlemmer Summer Cup som er en ”vind eller forsvind” singlematch, der spilles som hulspil. Tilmeldingsfristen hertil er senest den 1. maj 2019 og betaling af matchfee kr. 20,00 skal helst ske sammen med årskontingentet. Mere om denne match i Infohæftet og på infoaftenen.

Som afslutning på april måned, kan du – stadig uden at være medlem – deltage i vores åbningsmatch, hvor vi samtidig har spise- og infoaften

Vi håber at se mange interesserede damer fra CGC Golf Club til åbningsmatchen og spise-/infoaftenen den 24. april 2019, hvor vi vil fortælle om Girls Club.

På dagen spiller vi en 9–hullers holdmatch – Norsk Stableford (ét “gratis” kast med bolden) - efterfulgt af spisning og hyggeligt samvær.

Yderligere oplysning om arrangementet vil blive givet på Girls Clubs opslagstavle og hjemmeside, så hold øje med begge steder.

Tilmelding til åbningsmatch/spise-infoaften sker ved at booke en tid i Golfbox, hvorved man samtidig er tilmeldt til spisning. Tilmeldingen er bindende, da restauranten skal have besked. Man kan selvfølgelig også nøjes med at deltage i spisningen UDEN at spille i matchen. I så fald skal man kontakte matchlederen senest kl. 12 mandag den 22. april 2019.

Læs mere om Girls Club i Infohæfte 2019 på klubbens hjemmeside.

 

KOM OG VÆR MED I EN KLUB MED HYGGELIGT SAMVÆR OG MANGE SJOVE AKTIVITETER

 

Hvis du ønsker at være medlem i sæsonen 2019 bedes du sende en mail jævnfør nedenfor.

Med ønsket om snarligt gensyn og en god start på den kommende golfsæson.

Bestyrelsen for CGC Girls Club

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Indmeldelse i CGC Girls Club:

Send en mail til cgcgirlsclub@outlook.com med følgende oplysninger:

I emnefelt skrives: Indmeldelse i CGC Girls Club.

I tekstfelt: Navn, telefonnummer, mailadresse og CGCCG medlemsnummer samt evt. tilmelding til Summer Cup, hvis du ønsker dette.

Tidligere medlemmer behøver ikke sende mail, men blot indbetale kontingent og evt. Summer Cup beløb. HUSK MEDLEMSNUMMER ved bankoverførsel.

Kontingent for 2019 er 295 kr., Summer Cup 20 kr.

Beløbet indsættes på bankkonto: Reg.nr. 1420 Kontonr. 8479568821, HUSK MEDLEMSNUMMER

 

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik