Aktiviteter i Juniorklubben

Junior fællestræning er vigtigt og sjovt

Junior og Ungdoms afdelingen i CGC tilbyder 2 ugentlige hold træninger til klubbens junior og ynglinge spillere. Alle har muligheden for at deltage til holdtræning, hvor varighed og indhold afhænger af ens alder og spilleniveau.

Golf træningen i CGC er baseret på den aldersrelaterede træning med fokus på spillet på banen. Man bliver som junior og ynglinge spiller i CGC derfor også aktiveret og udfordret til træning på golf banen og ikke kun på Driving Range.

Der er mulighed for nysgerrige sjæle som ønsker at prøve kræfter med golfen, kan komme og følge klubbens træningsaktiviteter de første par uger. Har man endnu ikke eget udstyr er det muligt at låne dette i CGC shoppen.

Mødested er altid ved boldmaskinen foran klubhuset ved træningsstart.

Junior trænings oversigt forår 2019: Se den her

Træningsråd:

  • Mød gerne op 15-20 min. før træning for selv at varme lidt op og "få snakket færdigt", så man er helt klar til at når træningen begynder.
  • Sørg altid for at have korrekt tøj med i henhold til vejret, samt regntøj til rådighed, hvis det nu skulle begynde at regne.
  • Hav altid en flaske vand og lidt frugt med – uanset om det er koldt eller varmt udenfor.

 

Vintertræning

I løbet af vinteren arrangeres der fælles vintertræning i de koldere måneder fra November til Marts. Der trænes udendørs og arrangeres på udvalgte datoer indendørs ture med simulator golf. Når vejret tillader det spilles der på banen, hvor der hygges imens alle længdes efter varmere vejr.

Vintertræningen 2019/20 – Yderligere info følger…

Trænings start - Sommer sæsonen

Vi starter i den ordinære sæson hvert forår og efter sommerferien med en intensiv trænings dag fra kl. 10-15. Her er der gode muligheder for at få genopfrisket sving og teknikker. Der vil være en lille indlagt frokost pause undervejs, hvor man kan nyde sin egen medbragte madpakke eller benytte CGC restauranten.

Vi håber altid på rigtig godt vejr. Så kom veludhvilet og klar til sæson starten

Opdateringer og yderligere information

Evt. ændringer vil blive oplyst på CGC junior gruppens egen Facebook side her: CGC Junior Golf

Ved spørgsmål omkring selve træningen henvises der til træner teamet ved David Poke og Nikolaj Klindt Jørgensen i CGC shoppen.

For evt. spørgsmål og yderligere information kontakt da endelig Junior udvalget.

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik