Aktiviteter i Juniorklubben

Junior fællestræning er vigtigt og sjovt

Junior fællestræning er vigtigt og sjovt

Junior og Ungdomsklubben i CGC Golf Club tilbyder på ugentlig hold træning til klubbens junior- og ynglingespillere. Alle har muligheden for at deltage til holdtræning, hvor indhold og varighed afhænger af ens alder og spilleniveau.

Golftræningen i CGC Golf Club er baseret på den aldersrelaterede træning med fokus på spillet på banen. Man bliver som junior- og ynglingespiller i CGC Golf Club derfor også aktiveret og udfordret til træning på golf banen og ikke kun på Driving Range.

Det er muligt for nysgerrige sjæle, som ønsker at prøve kræfter med golfen, at komme og følge klubbens træningsaktiviteter de første par uger. Har man endnu ikke eget udstyr er det muligt at låne dette i CGC shoppen.

Mødested er altid ved boldmaskinen foran klubhuset ved træningsstart.

Den nyeste juniortrænings oversigt kan altid findes på vores hjemmeside og Facebook.

Forårstræning Marts 2021 –  Se den her

Fællestræning Sommersæsonen (April – Oktober) – Se den her

Træningsråd:

Mød gerne op 10-15 min. før træning for selv at varme lidt op og "få snakket færdigt", så man er helt klar til træningen, når den begynder.

Sørg altid for at have korrekt tøj på i forhold til vejret, samt regntøj til rådighed, hvis det skulle begynde at regne.

Hav altid en flaske vand og lidt frugt med – uanset om det er koldt eller varmt.

 

Vintertræning

I løbet af vinteren arrangeres der fælles vintertræning i de koldere måneder fra November til Marts. Der trænes udendørs og arrangeres på udvalgte datoer indendørs ture med simulator golf. Når vejret tillader det spilles der på banen, hvor der hygges imens alle længdes efter varmere vejr.

 

Opdateringer og yderligere information

Træningsprogrammer og evt.  ændringer hertil vil blive oplyst på CGC junior gruppens egen Facebook side her

Ved spørgsmål omkring selve træningen henvises der til træner teamet ved David Poke eller Kris Ringtved Jacobsen i CGC shoppen.

For evt. spørgsmål og yderligere information kontakt da endelig Ungdomsudvalget

Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik