Ungdoms- og Juniorklubbens Turneringer

 

Juniorklubben

Træningen

Ungdomsarbejdet

Turneringer

Værd at vide

Kontakt

 

Årets CGC Junior Order of Merit vinder 2018

Junior vigtig links

Order of Merit

DGU Turneringer

Distriksturneringer

DGU's Guide

Junior Hold Turneringen 2018 - u22 C - Landsdelsfinale Sølvmedaljer

Junior Hold Turneringen 2018 - u22 C - Landsdelsfinale Sølvmedaljer

Junior Hold Turneringen 2018 - u22 B (Ishøj/CGC) - Landsdelsfinale Sølvmedaljer

Junior Hold Turneringen 2018 - u22 B (Ishøj/CGC) - Landsdelsfinale Sølvmedaljer

Turneringer

CGC Junior Order of Merit – Mandags Match Turnering      

Hver mandag i sommerhalvåret afvikles der en match i Junior- og ungdomsklubben, som er en løbende turnering over hele sommersæsonen. Turneringen afgøreres i vores egen Tour Championship Finale, hvor den samlede vinder for sæsonen kåres og får overrakt vandrepokalen.

Der er mulighed for at alle CGC’s junior og ynglinge medlemmer kan deltage. Der spilles hver uge forskellige matchformer, så spillerne kommer ud og tester sig selv både individuelt men også i holdspil.

Matchen afvikles over 9 huller, på enten vores 9 huls- eller 18 huls bane.

Junior Order of Merit - Matchprogram for det pågældende år kan findes her på hjemmesiden og på junior og ungdomsafdelingens egen facebook gruppe her eller som PDF Her

Dansk Golf Union & Distrikts Turneringer

Der afholdes hvert år en del forskellige turneringer i DGU regi, som juniorer og ynglingespillere kan deltage i, alt efter alder og handicap. Der henvises til DGU’s hjemmeside, da der findes rigtig mange forskellige turneringer. I CGC har vi især fokus på at deltage i følgende turneringer.

Junior Distrikts Tour (D-tour) er en individuel turnering for alle spillere under 24 år og med handicap lavere end 54. D-Tour er en rigtig god mulighed for at komme ud og spille andre golfbaner og møde en masse andre børn og unge.

DGU Juniorholdturnering er en landsdækkende turnering for junior- og ynglingehold. Turneringen spilles efter rækker opdelt efter alder og handicap. Bruttotrupperne sammensættes inden sæsonstart og tilmeldes turnering af klubbens ungdomsudvalg i samråd med spillere, trænere og forældre.

Makker Cup er som navnet angiver en makkerturnering med fokus på sjovt samspil. Er for alle juniorer og ungdomsspillere til og med 24 år med et hcp. På 36 eller lavere.

Jungletræf & Super 6

Jungletræf er en aktivitet for de nyeste og yngste juniorer spillere. Er for alle dem under 10 år som har et højt hcp. eller dem uden banetilladelse.

Super6 er et turneringsformat som er for dem mellem 11-18 (24) år, som endnu er nye til turneringsgolf og som endnu ikke har opnået banetilladelse. Konceptet går ud på at spille golf på banen med udgangspunkt i at skabe udvikling i golfspillet.

Hvad kan jeg som spiller så deltage i?

Foruden den ugentlige junior match i samt klubbens egne turneringer, kan det være kompliceret at finde de turneringer uden for klubbens regi, som passer netop til ens alder og handicap.

For detaljer for Turneringerne i Distrikt 4 (kbh or nordsjælland) se endelig Distriktets egen hjemmeside

Se også meget gerne Dansk Golf Unions Turneringsoversigt eller kontakt junior udvalget for mere information

 

 

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik