Ungdoms- og Juniorklubbens Turneringer

 

Juniorklubben

Træningen

Ungdomsarbejdet

Turneringer

Værd at vide

Kontakt

 

Årets CGC Junior Order of Merit vinder 2019

Junior vigtig links

Order of Merit

DGU Turneringer

Distriksturneringer

DGU's Guide

Junior Hold Turneringen 2018 - u22 C - Landsdelsfinale Sølvmedaljer

Junior Hold Turneringen 2018 - u22 C - Landsdelsfinale Sølvmedaljer

Junior Hold Turneringen 2018 - u22 B (Ishøj/CGC) - Landsdelsfinale Sølvmedaljer

Junior Hold Turneringen 2018 - u22 B (Ishøj/CGC) - Landsdelsfinale Sølvmedaljer

Turneringer

CGC Junior Order of Merit – Mandags Match Turnering      

Hver mandag i sommer halvåret afvikles der en match i Junior klubben, som er en løbende turnering over hele sommer sæsonen. Den afgøreres i vores egen Tour Championship Finale, hvor den samlede vinder for sæsonen kåres og får overrakt vandrepokalen.

Der er mulighed for alle CGC’s junior og ynglinge medlemmer kan deltage. Der spilles hver uge forskellige matchformer, så spillerne kommer ud og tester sig selv både individuelt men også i holdspil.

Matchen afvikles over 9 huller, på enten vores 9 huls- eller 18 huls bane.

Junior Order of Merit - Matchprogram 2019 Ser det her      

Dansk Golf Union & Distrikts Turneringer

Der afholdes hvert år en del forskellige DGU og Distrikts-turneringer, som juniorer og ynglinge spillere kan deltage i, alt efter alder og handicap.

Junior Distrikts Tour (JDT) er en individuel turnering for spillere med handicap lavere end 30,1 for U14 drenge og piger. For U16, U19 og U22 gælder, at drenge under handicap 26,5 og piger under handicap 30,1 kan deltage.

DGU Junior Cup er for spillere fra U13 – U19. Man må maksimalt have hcp. 36,0. Der spilles i en drengerække og en pigerække i hver årgang. Der spilles slagspil uden hcp. Først afvikles der en klubkvalifikation i form af en intern CGC turnerings dag, hvor vinderen af hver række kvalificerer sig til distriktsfinalen. Fra distriktsfinalen går vinderne af alle rækker videre til landsfinalen. 

​DGU Juniorholdturnering er en landsdækkende turnering for junior- og ynglingehold. Turneringen spilles i ca. 10 rækker opdelt efter alder og handicap. Bruttotrupperne sammensættes inden sæsonstart og tilmeldes turnering af juniorudvalget i samråd med spillere, trænere og forældre.

Minitour Holdturnering er en holdturnering for alle junior, der højst fylder 15 år i det pr turneringen spilles, og som har handicap 26,5 - 54. Der spilles i 4 forskellige mix rækker og 1 pige række. Et hold består af 3-4 spillere samt en holdleder, som skal være over 18 år.

Distrikts stævnerne er 6 enkeltstående junior stævner blandt de aktive golfklubber i distrikt 4. Stævnerne spilles over 6 stævne dage på tværs af distriktet.

Se yderligere detaljer og information omkring turneringerne hos DGU her.

Benyt følgende link for at se mere om Distriktets Turneringer


Hvad kan man så deltage i?

Foruden den ugentlige junior match samt klubbens egne turneringer, kan det være kompliceret at finde de turneringer udenfor klubbens regi, som passer netop til ens alder og handicap. Men se gerne DGU’s guide her eller kontakt junior udvalget for mere information

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik