Ungdomsarbejdet i Juniorklubben

Ungdomsarbejdet i CGC Golf Club

Ungdomsarbejdet sikre glade golfspillere som har det sjovt

Golf er en sport alle kan have det sjovt med uanset alder og niveau. Her hos CGC Golf Club kan alle lære at spille golf, samtidig med man bliver en del af et stærkt sammenhold.

Ungdomsudvalget og klubbens frivillige arbejder for at sikre at man som junior- og ungdomsspiller, kan udvikle sig både som golfspiller og som et ungt menneske. For at opnå den bedste golfmæssige udvikling hos den enkelte fokusere vi på at man uanset niveau, har mulighed for aktivt at deltage i klubbens træning, matcher og holdturneringer.

Ungdomsafdelingen udgøres i CGC Golf Club af klubbens juniorer i alderen 8-18 år og ynglinge spillere i alderen 19-21 år.

I CGC tilbydes ugentlige holdtræning hos vores dygtige PGA trænere, såvel i sommer- som i vinter halvåret. Man vil gennem træning på banen og ved klubbens trænings faciliteter lære om spillets forskellige facetter. Der vil blive arbejdet med teknik og kontrol, kroppens fysik i form af smidighed og styrke samt den mentale tilgang til golfspillet.

Ud over træning arrangeres der i sommerhalvåret en ugentlig match hver mandag. Her forventer vi at alle deltager og spiller 9 huller hver mandag, på enten 9 huls banen (vores intermediate bane) eller 18 huls banen.

De dygtigste juniorer- og ungdomsspillere med ambitioner, kan blive yderligere udfordret ved at blive en del af klubbens udviklingstrup. Her vil der mere målrettet blive arbejdet med udvikling gennem samarbejdet med klubbens Elite trupper og Head Pro David Poke.

Som Junior- og ungdomsspiller i CGC Golf Club får alle adgang til vores 9-huls og 18-huls bane, fine trænings faciliteter med overdækket, og delvist opvarmet, Driving Range, puttinggreen samt vores lækre chip- og indspils områder fordelt over området.

Overordnet målsætning for ungdomsarbejdet i CGC og hvad det i sidste ende handler om, er at det skal være sjovt.

 

Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik