Værd at vide om Juniorklubben

Værd at vide

Hjælp meget gerne dit barn – særligt i starten!


Tag meget gerne dit barn ud for at træne på de tilgængelige træningsfaciliteter i klubben. Gå med rundt på banen når dit barn er ude og spille og hjælp gerne med at lave aftaler med de andre juniorer og deres forældre om at spille sammen i fx weekender.

Man kan deltage i prøvetræning de første uger. Derefter skal man indmeldes, hvis man ønsker at fortsætte. Indmeldelse foregår via klubbens sekretariat.

Mere information om kontingent og indmeldelse kan findes her:

Indmeldelse kan ske her

CGC Golf Club er meget glade for den hjælp vi kan få fra forældre og familie, såsom at arrangere kørsel til/fra turneringer, agere som holdleder til holdturneringer og ved andre aktiviteter. Det er vigtigt med denne form for hjælp, for at junioraktiviteterne i klubben kan fungere optimalt så juniorerne får en god og sjov oplevelse med golf.

Til gengæld bedes forældrene holde sig lidt i baggrunden, når juniorerne har træning. Det kan være et forstyrrende element, når der både skal trænes og snakkes/vinkes til familien. Ønsker man at hjælpe til med træningen og aktiviteterne er man meget velkommen til at kontakte udvalget med henblik på at blive hjælpetræner.

Ellers kan forældre og familie fx. selv træne, spille et par huller på banen eller hygge sig med de andre forældre over en kop kaffe eller andet godt i CGC caféen. Men sørg for at børnene ikke bliver distraheret.

Forældre hjælp ved turneringer

Det er forbudt at få hjælp eller råd og vejledning af forældre og andre voksne, når der deltages i DGU’s officielle junior turneringer. Det vil sige, man som forælder eller juniorleder, skal holde sig på afstand af spillerne på banen, så man ikke kan mistænkes for at hjælpe og vejlede junior spillerne under selve turneringerne.

Det gælder dog ikke klubbens egne interne mandags matcher, hvor vi opfordrer forældre og familie til at gå med rundt på banen. Særligt når det gælder de nye og yngre spillere.

For yderligere se evt. DGU’s egen vejledning her eller for dig som markør

 

Børnenes påklædning

Sørg for en passende påklædning til sporten og stedet. Sørg for at dit barn har gode sko, da man går en hel del når man spiller golf.

Der er ikke særlige krav, at man spiller golf i noget specielt eller dyrt golftøj, men det er vigtigt at tøjet er brugbart. Den enkelte junior skal have det nødvendige tøj med til træning og turneringer. Gerne tøj der passer til årstiden og som giver den nødvendige bevægelsesfrihed. Om sommeren spiller man som oftest i polo T-shirts med krave og lange shorts, når vejret nu engang viser sig fra sin mest solrige side.

Det er i det tidlige forår, om efteråret og til vinter en rigtig god ide at have hue, luffer/handsker og ekstra trøje/windbreaker med, og det er altid godt at have regntøjet liggende i ens golfbag.

 

 

Mad og drikke

Det er også vigtigt at have noget mad med eller en snack med i ens golfbag, samt rigeligt med vand, specielt når der skal spilles turneringer. Maden skal være energiholdig og let at spise under golfrunden. Det gør man som spiller kan opretholde koncentrationen og undgå træthed under hele golfrunden.

 

Udstyr

Bag & vogn:

Det er en god ting for særligt de yngre juniorer at få en vogn til ens golfbag. Udstyret kan være tungt at bære på når man skal spille 9 eller 18 huller.

Jern & køller:

Spørg meget gerne klubbens træner team vedr. udstyr, da de kan give den bedste vejledning i hvad dit barn har brug for.

Bolde til banen:

Der kan gå mange bolde til på en runde. Sørg derfor altid at have nok bolde med.

Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik