Vikingerne

 

Klub i klub

Aktiviteter

Resultater

Nyhedsarkiv

Hærledelse

 

Nyheder (Nyhedsarkiv) 

07-03-22: 27.03 Afslutningsmatch

23-01-22: Julematch resultat

06-12-21: 23.01 Julematch

10.09.21: 31.10 Åbningsmatch

10-09-21: Matchprogram

 

Vikingernes sponsor

_______________________________

Behandling af personlige oplysninger

Vi har indføjet en redegørelse vedrørende behandling af personlige oplysninger. 
Denne redegørelse kan ses her 

Følg os på   

Velkommen til Vikingerne

Sæsonen 2021-22 starter d. 31.10.2021

En masse strids lystne vikinger drager på togt hver lørdag og søndag gennem vinter sæsonen. Alle aktive mandlige medlemmer af CGC golf Club er meget velkomne - Vi gælder os over alle fremmødte.

Det starter altid kl. 09.45, hvor der kastes bolde op og holdene fordeles, så man spiller altid med forskellige vikinger. Der er med til at skabe et fantastisk sammenhold.

Igennem sæsonen afholdes der forskellige matcher såsom Åbningsmatch, Julematch og Afslutningsmatch, ligesom der arrangeres en tur til en fremmed slagmark.

Bare mød op - Det er et fantastisk sted, at skabe nye golf venner. 

Vikingernes historie

Ifølge overleveringerne siges det, at vikingerne blev startet en flok gale golfere (ingen nævnt og ingen glemt), der ønskede at udvikle deres golf evner i den mørke vintertid. I starten kom der blot nogle få stykker - lagde en bold hver, og dannede hold, efter samme metode, som anvendes den dag i dag. Som tiden gik kom der flere gale mænd til, så der blev behov for at indføre de 10 bud, der kun er modificeret en anelse i vor tidsalder.

Det siges ligeledes, at en viking kaldet Nils fremstillede en skulptur af noget, der skulle minde om en viking. I starten blev den overdraget til årets viking, men alle syntes, at den var så hæslig, at den blev konverteret til en hadegave, der herefter blev overdraget til årets forklæde. Desværre er de gamle vikinger ved at blive lidt senile, og det har derfor ikke været muligt at gengive det historiske forløb fra starten, men undertegnede tager med kyshånd imod alle informationer, der kan udbygge historien.

Hvem kan være med?

Vikingerne er for alle aktive mandlige seniorer, der er medlemmer af CGC Golf Club (Copenhagen Golf Center Golf Club). Seniorer, der påtænker at melde sig ind i CGCGC kan optages, ved at erlægge en passende bod. Den bestemmes af Høvdingen.

Hvad laver vi?

For at holde gang i sammenholdet og sørge for, at vi får holdt os nogenlunde i form, til de kommende store slag, mødes alle Vikingerne lørdag og/eller søndag kl. 9.45, hele vintersæsonen igennem. 

Ud over at spille golf, spilles der om "Forklædet", som går til dagens dårligste nettoscore. "Forklædet" skal servere øl/vand kaffe m.m. efter dagens runde tilde fremmødte vikinger. Et nyt tiltag betyder, at dagens forklæde får tildelt et ekstra slag, og en flaske rødvin.

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?

Indmeldelse kr. 150,- for hele sæsonen.

Matchfee pr. gang er kr. 20,-.

Ærbødigst Høvdingen!

Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik