Golfklubben for alle

Nyheder     Bestyrelse     Udvalg     Ordensregler     Sponsorer     Medlemsformer      Hole in One     Turneringer

Baneflow - Lille opråb

Login til

OBS - Håndtering af personlige data!

Vi har indføjet en redegørelse vedrørende behandling af personlige oplysninger.
Denne redegørelse kan ses her

Sidste nyt

07-05-2018:

Vores divisonshold har været i aktion

Efter en fantastisk weekend, den 5.- & 6. maj 2018, hvor hjemmebanen viste sig fra sin bedste side med flotte greens og høj sol, er der kun at sige; godt gået til klubbens forskellige DGU-hold. Se Her

7-5-2018:

Dameeliten har været på træningstur Se det her

Nordea åbningsturnering 2018

Så er vi i gang. Der var stor opbakning til Åbningsturneringen NORDEA, med 100 deltagere. Alle havde en dejlig dag og gensynet på grønsværen var skøn. Der skal lyde en tak til alle, for at sådan en turnering kan gennemføres. Se vinderne i de enkelte rækker her.

Her i Klubben er alle velkommen

CGC Golf Club sætter det sociale i højsædet, hvor fællesskabet og gode arrangementer er med til at gøre oplevelsen komplet.

Vi ligger i naturskønne omgivelser kun 15 minutter fra Københavns centrum og råder over 3 baner: 18-hullers bane, en ratet 9-hullers bane og en par 3 bane (skovbane).

Derudover har vi rigtig gode træningsfaciliteter med blandt andet overdækket driving rance, moderne klubhus med restaurant og en velassorteret pro shop.

Vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer, hvad enten du er begynder eller etableret golfspiller.

Formanden's "sidste indlæg"

Kære medlemmer!

Vi er godt i gang med sæsonen 2018 og hermed et par ord fra mig.

Banen står flot på nuværende tidspunkt og de lover sol, så det er bare med at komme ud og nyde golfspillet.

Årets Åbningsmatch (sponseret af Nordea) er afholdt og som altid med omkring 100 deltagere, som alle kæmpede flot for de mange gode præmier. Derudover har vi haft Golfens dag i sidste weekend, hvor vi sammen med CGC tog imod de fremmødte og havde nogle gode timer. Vi håber selvfølgelig på, at de alle melder sig ind i klubben. Årets næste klubturnering afholdes lørdag, den 26. maj 2018 (sponseret af Brødrenes Autodele) og der er åben for tilmelding.

Vi er i fuld gang med at opdatere vores (nye) hjemmeside og meget snart vil den være klar og knivskarp.
I den kommende weekend (5. og 6. maj) tager vores elitehold (både herrer og damer) hul på turneringen. Alle hold spiller hjemme både lørdag og søndag. De starter kl. 08.00, så kig’ forbi og gi’ dem noget opbakning.

Jeg vil også slå et (golf)slag for, at vi alle støtter op om vores sponsorer, restauranten samt PRO shoppen. De støtter os!

God sæson til jer alle.

Peter Buhl
Formand.

Klubbens sponsorer - Støt dem for de støtter dig!