Golfklubben for alle

Nyheder     Bestyrelse     Udvalg     Ordensregler     Sponsorer     Medlemsformer      Hole in One     Turneringer

Baneflow - Lille opråb

Login til

OBS - Håndtering af personlige data!

Vi har indføjet en redegørelse vedrørende behandling af personlige oplysninger.
Denne redegørelse kan ses her

Sidste nyt

22-08-2018: Super resultat af vores elitehold

I sidste weekend spillede alle vores hold (Damer kval., Herrer 3. div., Herrer 4. div. og Senior 1. div.) på hjemmebane om lørdagen og så var de på udebane søndag. Se her

03-7-2018: Nyt fra regionsgolf, hvor vi har 2 hold videre - Hold-A og Veteran-A

Så er alle puljekampene færdigspillet i alle rækker. Der har været tilmeldt 98 spillere i år. Regionsudvalget's formand Jan Ziegler siger tillykke - Se her

07-6-2018: Greenfee aftale for CGC Golf Club's medlemmer

Der er indgået en greenfee aftale med Møn Golf Center for alle CGC Golf Club medlemmer. Der ydes 100 kr. rabat.

07-05-2018: Vores divisonshold har været i aktion

Efter en fantastisk weekend, den 5.- & 6. maj 2018, hvor hjemmebanen viste sig fra sin bedste side med flotte greens og høj sol, er der kun at sige; godt gået til klubbens forskellige DGU-hold. Se Her

7-5-2018: Dameeliten har været på træningstur Se det her

Nordea åbningsturnering 2018

Så er vi i gang. Der var stor opbakning til Åbningsturneringen NORDEA, med 100 deltagere. Alle havde en dejlig dag og gensynet på grønsværen var skøn. Der skal lyde en tak til alle, for at sådan en turnering kan gennemføres. Se vinderne i de enkelte rækker her.

Her i Klubben er alle velkommen

CGC Golf Club sætter det sociale i højsædet, hvor fællesskabet og gode arrangementer er med til at gøre oplevelsen komplet.

Vi ligger i naturskønne omgivelser kun 15 minutter fra Københavns centrum og råder over 3 baner: 18-hullers bane, en ratet 9-hullers bane og en par 3 bane (skovbane).

Derudover har vi rigtig gode træningsfaciliteter med blandt andet overdækket driving rance, moderne klubhus med restaurant og en velassorteret pro shop.

Vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer, hvad enten du er begynder eller etableret golfspiller.

Formanden's "sidste indlæg"

Kære medlemmer!

Solen skinner og vi har nu allerede haft mere end 30 af de såkaldte sommerdage i år – det betyder masser af muligheder for at spille golf.

Jeg vil på vegne af bestyrelsen ønske alle medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere en rigtig god sommer og ferie – ved godt at flere nok allerede har taget hul på den.

Samtidig vil jeg gerne slå et slag for, at alle forsøger at få et lidt bedre flow på banen. Det vil sige, at vi lukker igennem, når dette er på sin plads samt ikke leder for meget eller andet – vi skal jo alle igennem runden med en GOD OPLEVELSE. Se "Baneflow - Lille Opråb"

Tak til Nordea, Brødrenes Autodele samt Glostrup Park Hotel for at sponsere de 3 allerede afholdte turneringer og de har alle haft mange deltagere samt flotte præmier. Næste sponsorturnering er Royal Unibrew (12-08-18), Barbroe Shoes (26-08-18) samt vores afslutningsmatch (29-09-18), der er sponseret af Luatello Wine. Husk at tilmelde jer.

Jeg vil også denne gang slå et (golf)slag for, at vi alle støtter op om vores sponsorer, restauranten samt PRO shoppen. De støtter os!

God sommer til alle😊

Peter Buhl

Klubbens sponsorer - Støt dem for de støtter dig!