Medlemsskab i CGC Golfclub

I CGC Golf Club er alle velkommen

I CGC Golf Club lægger vi vægt på, at tilbyde forskellige medlemskaber, hvad enten du er begynder eller etableret golfspiller, barn eller voksen, privatperson eller erhvervsregi.

Vores sekretariat vil altid være dig behjælpelig med dine spørgsmål.

Tilbud til nye medlemmer

Vi har for seniorer og ungseniorer indført valgfrie kategorier for medlemsskab af CGC Golf Club.
Kontingenterne reguleres årligt i.h.t. prisindex og fastsættes endeligt på klubbens generalforsamling i marts måned.

Vi har også indført mulighed for at starte sin golfkarriere med et prøvemedlemskab.

Medlemskategorier

Her en oversigt over forskellige medlemsmuligheder:

• Senior (7500,-)
  • Senior 70 + - 9 hullers banen (Kun CGC Golf Club's medlemmer) (2900,-)
  • Ungsenior (22-25 år) (3750,-)
  • Ynglinge (18-21 år) (1875,-)
  • Junior (1875,-)
  • Passiv (1300,-)

Greenfee aftaler

CGC Golf Club har indgået aftale med Møn Golf Center, hvor CGC Golf Club's medlemmer opnår 100 kr. i rabat ved spil på deres bane

Erhvervsmedlemskab

Hvad angår erhvervs-medlemskaber henvises der direkte til CGC på telefon 43 64 92 93.

Vedtægter for CGC Golf Club kan ses på hjemmesidens menupunkt "Vedtægter". Klik her
Vedtægterne kan også rekvireres i klubbens sekretariat.

Man kan melde sig ind i klubben ved at  indsende formularen herunder