CGC Golf Club nyheder og nyhedsarkiv

Nyheder     Bestyrelse     Udvalg     Ordensregler     Sponsorer     Medlemsformer      Hole in One     Turneringer

06-7-2018: Afvigende åbningstider i sekretariatet i sommer

Mandag den 9/7 holdes der lukket ligesom der afholdes sommerferie fra 16/7 - 27/7

03-7-2018: Sidste nyt fra formanden

Kære medlemmer!

Solen skinner og vi har nu allerede haft mere end 30 af de såkaldte sommerdage i år – det betyder masser af muligheder for at spille golf.

Jeg vil på vegne af bestyrelsen ønske alle medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere en rigtig god sommer og ferie – ved godt at flere nok allerede har taget hul på den. Se hele indlægget her!

03-7-2018: Nyt fra regionsgolf, hvor vi har 2 hold videre - Hold-A og Veteran-A

Så er alle puljekampene færdigspillet i alle rækker. Der har været tilmeldt 98 spillere i år. Regionsudvalget's formand Jan Ziegler siger tillykke - Se her

07-6-2018: Greenfee aftale for CGC Golf Club's medlemmer

Der er indgået en greenfee aftale med Møn Golf Center for alle CGC Golf Club medlemmer. Der ydes 100 kr. rabat.

06-6-2018: Vores Café har ændret åbningstid 23/6 fra kl. 10-17!

Lørdag d.23/6 holder Caféen åben fra kl 10-17
Rigtig god Sct. Hans aften.
Mvh. Claus og Kirsten

28-5-2018:

Overordnet plejeplan er nu offentlig. Husk den er afhængig af vind og vejr, som ingen er herre over! Se den her

27-05-2018:

Girls Club inviterer til:

Klik på billedet for alle detaljer

Tilmelding i Golfbox indtil 10. juni

07-05-18:

Vores formand's "klumme" Se her

07-05-2018:

Vores divisonshold har været i aktion

Efter en fantastisk weekend, den 5.- & 6. maj 2018, hvor hjemmebanen viste sig fra sin bedste side med flotte greens og høj sol, er der kun at sige; godt gået til klubbens forskellige DGU-hold. Se Her

7-5-2018:

Dameeliten har været på træningstur ser her

29-4-18:

Nordea åbningsturnering 2018

Så er vi i gang. Der var stor opbakning til Åbningsturneringen NORDEA, med 100 deltagere. Alle havde en dejlig dag og gensynet på grønsværen var skøn. Der skal lyde en tak til alle, for at sådan en turnering kan gennemføres. Se vinderne i de enkelte rækker her.

24-08-2017

Regionsgolf - helt fantastisk resultat.

C holdet med kaptajn Asbjørn Riis i spidsen, har i mandags spillet sig i finalen, i slutspillet i Regionsgolf øst. Det blev til sejr i semifinalen på

7-4 over Dragør. C holdet har haft en fantastisk sæson, med en god blanding af ældre og yngre spillere hvor deres spil, er gået op i en højre enhed. Det er rigtig flot, af de spillere der har deltaget på holdet.

Vi håber, at holdet spiller sig i Landsfinalen søndag 3/9 kl 10,00 på Værebro bane.

Tak for gode oplevelser.

Jan Ziegler