CGC Golf Club nyheder og nyhedsarkiv

Nyheder     Bestyrelse     Udvalg     Ordensregler     Sponsorer     Medlemsformer      Hole in One     Turneringer

27-05-2018:

Girls Club inviterer til:

Klik på billedet for alle detaljer

Tilmelding i Golfbox indtil 10. juni

07-05-18:

Vores formand's "klumme" Se her

07-05-2018:

Vores divisonshold har været i aktion

Efter en fantastisk weekend, den 5.- & 6. maj 2018, hvor hjemmebanen viste sig fra sin bedste side med flotte greens og høj sol, er der kun at sige; godt gået til klubbens forskellige DGU-hold. Se Her

7-5-2018:

Dameeliten har været på træningstur ser her

29-4-18:

Nordea åbningsturnering 2018

Så er vi i gang. Der var stor opbakning til Åbningsturneringen NORDEA, med 100 deltagere. Alle havde en dejlig dag og gensynet på grønsværen var skøn. Der skal lyde en tak til alle, for at sådan en turnering kan gennemføres. Se vinderne i de enkelte rækker her.

24-08-2017

Regionsgolf - helt fantastisk resultat.

C holdet med kaptajn Asbjørn Riis i spidsen, har i mandags spillet sig i finalen, i slutspillet i Regionsgolf øst. Det blev til sejr i semifinalen på

7-4 over Dragør. C holdet har haft en fantastisk sæson, med en god blanding af ældre og yngre spillere hvor deres spil, er gået op i en højre enhed. Det er rigtig flot, af de spillere der har deltaget på holdet.

Vi håber, at holdet spiller sig i Landsfinalen søndag 3/9 kl 10,00 på Værebro bane.

Tak for gode oplevelser.

Jan Ziegler