CGC Golf Club nyheder og nyhedsarkiv

   Nyheder     Bestyrelse     Udvalg     Ordensregler     Sponsorer     Medlemsformer      Hole in One     Turneringer 

24-08-2017

Regionsgolf - helt fantastisk resultat.

C holdet med kaptajn Asbjørn Riis i spidsen, har i mandags spillet sig i finalen, i slutspillet i Regionsgolf øst. Det blev til sejr i semifinalen på

7-4 over Dragør. C holdet har haft en fantastisk sæson, med en god blanding af ældre og yngre spillere hvor deres spil, er gået op i en højre enhed. Det er rigtig flot, af de spillere der har deltaget på holdet.

Vi håber, at holdet spiller sig i Landsfinalen søndag 3/9 kl 10,00 på Værebro bane.

Tak for gode oplevelser. 

Med venlig hilsen

Jan Ziegler

Koordinator CGC GC.

 


04-08-2017

Resultater fra Pink Cup, klik her

 


27-07-2017

Sommerindlæg fra formanden.
Læs Peter Buhl's indlæg her

 


Åben damedag

Girls Club inviterer til Åben Damedag onsdag d. 23. august.
For flere detaljer klik her

 


10-07-2017

Regionsgolf

Så blev vi færdige, med puljespillet. Der blev spillet mange spændende matcher, hvor der var flere hold med lidt mere held, kunne have kommet i slutspillet. Men sådanne skulle det desværre ikke være. Men både spillere og holdkaptajner, har gjort en stor indsats.

Men Men, der var to hold der alligevel gik videre til slutspillet. Super Veteranerne med kaptajn Alex Hansen i spidsen, der skal spille 1/16 finale d. 4/8 i Frederikssund mod Simons.

Det andet hold der gik videre er C holdet, med kaptajn Asbjørn Riis i spidsen de spiller 1/8 finale d. 7/8 på Falster mod Roskilde. Der skal lyde et kæmpe tillykke til de to holds spillere samt kaptajnerne for gode matcher. Vi glæder os til at følge med i slutspillet.

CGC Golf Club vil gerne takke, for den store tilmelding der har været af spillere til de forskellige hold. Til alle holdkaptajnerne, vil jeg gerne sige tak for godt samarbejde i denne sæson. 

Med venlig hilsen

Jan Ziegler, Koordinator CGC Golf Club

 


19-06-2017

Årets 1. begynderturnering

Tirsdag d. 13. juni afholdte Begynderudvalget årets 1. begynderturnering. Der var i alt 39 deltagere og alle var glade og havde en rigtig god aften. Klik her for at se billeder fra turneringen.

 


16-06-2017

Brødrenes Autodele Sponsorturnering

Tak for en helt igennem herlig dag til sponsor, deltagere og Golf Café. Vi havde en vellykket dag med masser af konkurrence i form af hold- og individuel spil. "hole-in-one" gavekort på kr. 10.000 blev ikke indløst, og Brødrenes Autodele donerede efterfølgende i stedet pengene til børnene og de unge mennesker i klubben. En særlig pris blev uddelt til Jette og Elo, som sammen med de mange frivillige vi har i klubben gør en særlig indsats. Se billeder her.

 

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik