Tilbud til begyndere

 

  

 

 

Kom godt i gang med golf.

Første skridt er, at få dig i gang med at spille golf! Du skal lære at slå rigtigt til bolden, du skal lære de mest basale golf-spilleregler og du skal lære det, man kalder etikette (hvordan man får spillet til at glide hurtigt, og hvordan man ”opfører sig” på banen).

Alt dette kan du lære ved at deltage i vort begynderkursus og tage det såkaldte Golfkørekort. 

Du behøver ikke at være medlem af en golfklub for at få denne undervisning!

Vores motto er som sagt: "golf skal være sjovt", og det vil vi gøre alt for, at også nye medlemmer vil synes.

    

Spil på 18 hulsbanen

For at få tilladelse til at spille på 18 hulsbanen er det ikke nok at have fået et golfkørekort. Man skal også være medlem af en golfklub for at blive medlem af Dansk Golf Union(DGU) - det er et krav!

Vi vil selvfølgelig foreslå at du vælger CGC Golf Club, hvor du har valget imellem en række forskellige former for medlemsskab.

Tilladelse til spil på 18 huls-banen, samt opnåelse af HCP (handicap) kræver foruden Golfkørekortet, at man sammen med en ”begynderhjælper” opnår 14 Stableford point først på Pay & Play-banen og dernæst 14 Stableford point på de første 9 huller af 18 hullers banen, (ud fra handicap 52 = 3 ekstra slag på hvert hul). Se næste pkt. Begyndermatcher.

  

Begyndermatcher / kaninmatcher

Hver tirsdag i sæsonen (30/4 – ca. 1/10) er der fra kl. 16.00 begynder- / kaninmatcher på både Pay & Play-banen banen og de første 9 huller på 18-huls-banen. Du er begynder indtil du har opnået 14 Stableford point på begge baner. Herefter er du ”Kanin” dvs. du har opnået tilladelse til spil på stor bane og fået et DGU handicap. Indtil du spiller til handicap 40, er du kanin og må fortsat deltage i tirsdagsmatcherne.

Til ”Begynderne” vil der altid være en hjælper med på runderne. Oftest også til kaninerne. Begyndere og kaniner kan evt. godt spille sammen i disse matcher. I løbet af kanin tilværelsen vil du lære ligesindede at kende, samt blive introduceret til de forskellige ”klubber i klubben” (Gentlemens Club, Girls Club, Fiftyklubben og Vikingerne).
Det er vigtigt for os, at du bliver godt integreret og får et socialt netværk (det er selvfølgeligt helt frivilligt, hvor mange aktiviteter man har lyst til at deltage i.)

Mange hygger sig efter tirsdagsmatcherne – der er mindre præmier til de bedste begyndere og kaniner, der uddeles, når de sidste er kommet ind fra deres golfrunder.

Det koster 20 kr. at være med – disse går til præmier m.m.

  

Kaninmatcher mod andre klubber

I løbet af sæsonen vil vi som noget nyt måske prøve at arrangere 1-2 matcher for kaninerne mod andre golfklubber.

  

Sociale arrangementer

I forbindelse med tirsdagsmatcherne får begynderne 10% rabat på ”dagens ret” i restauranten. Det er en god ide at blive og spise. På denne måde lærer du hurtigere de andre nye golfspillere at kende.

Den sidste tirsdag i måneden er der efter golf spillet FÆLLESSPISNING i klubben – en lækker dagens ret til meget rimelige priser.

Sæsonen afsluttes med en STOR TURNERING med efterfølgende middag sidst i september.

Der vil være andre fælles arrangementer i løbet af sæsonen.

 

Short game

På short game banen træner man det korte spil. Hvis man træner dette jævnligt, kan man meget hurtigt ”spare mange slag” og på den måde forbedre sit handicap. Som ny golfspiller tænker mange alt for meget på at slå langt og glemmer det korte.

Det tager godt ½ time at gennemføre de 8 discipliner – det er fantastisk som opvarmning før man går ud for spille, men også sjovt at gøre efter en runde. F.eks. hvis man om tirsdagen venter på andre bliver færdige med deres runder før man spiser sammen i restauranten.

Short game banen vil være klar til brug hver tirsdag, hvor begynderudvalget vil hjælpe jer med at komme i gang. Meld dig til hos det begynderudvalgsmedlem, der sidder ved ”begynderbordet”.
Der vil også blive arrangeret short game konkurrencer.

   

Facebook

Vi har som noget nyt i denne sæson oprettet en lukket Facebook gruppe målrettet begynderne og kaninerne i vores klub.


Der er adgang til denne gruppe her:


                

Her vil meget information blive lagt ud til begynderne. Man kan lave aftaler om at træne eller spille med hinanden eller debattere store eller små problemer. 

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik