Klub 30

 

 

 

”Klub 30” er for spillere med handicap 30 – ca. 45. Enten er du som nygolfer kommet ned på ca. hcp. 45, eller også er du et nyere medlem i dette handicap interval.

Selvom man ikke længere er begynder, hører Klub 30 under Begynderudvalget.

For mange medlemmer er det et lidt svært tidspunkt. En del føler ikke de er gode nok til at deltage i ”klubberne i klubben” (det er de! men følelsen kan være svær). Man er tryg ved at spille med dem, man kender fra begyndertilværelsen og mange føler sig lidt i et limbo. Det samme kan gælde for nye medlemmer, der ikke rigtig kender nogen. Gennem årene har vi erfaret, at for mange stopper med golf på dette tidspunkt. Det er rigtig ærgerligt. Derfor skal Klub 30 være et sted, man føler sig tryg. Hvor man får nye kontakter, spiller lidt på kryds og tværs med de forskellige. Så formålet er, at Klub 30 skal være en mellemstation i den fortsatte integrering i klubben.


Man kan spille 9 huller tirsdag eftermiddag / aften – varierende tidspunkter. Vi vil forsøge at lave nogle arrangementer nogle fredage og lørdage ud på eftermiddagen, hvor det ikke er så meget run på banerne og spille 18 huller.

I.ø. er vi meget modtagelig for ideer fra jer!”

Vi håber også, at mange af jer vil deltage i tirsdagsspisningen (2. tirsdag i måneden).

Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik