Short Game

 

 

 

På short game banen træner man det korte spil (de slag der bruges til at slå ind til greenen (chipslag, pitchslag og bunkerslag) samt at putte bolden i hul.
Hvis man træner dette jævnligt, kan man meget hurtigt ”spare mange slag” og på den måde forbedre sit handicap.
Som ny golfspiller tænker mange alt for meget på at slå langt og glemmer det korte spil.

Short Game er obligatorisk, når man starter på tirsdagsmatcherne. Der skal ikke være hjælpere med på disse runder. Men I skal alle spille mindst 6 runder, før I kan få jeres golfkørekort (det behøver ikke være om tirsdagen). Ligesom på de almindelige golfbaner, skal I udfylde et specielt scorekort, der hænger ved opslagstavlerne. Scorekortene skal afleveres ved ”Begynderbordet” en tirsdag.

Det tager godt ½ time at gennemføre de 8 discipliner – det er fantastisk som opvarmning, før man går ud for spille, men også sjovt at gøre efter en runde. F.eks. hvis man om tirsdagen venter på nogle andre bliver færdige med deres runder, før man spiser sammen i restauranten.
Short game banen er permanent til stede hele sæsonen. Den er beliggende på arealet ved siden af drivingrangen. I får den demonstreret under begynderkurset. I kan også henvende jer til ”begynderbordet” om tirsdagen, hvis I trænger til hjælp!

Copyright © Copenhagen Golf Center | Cookiepolitik