Tirsdagsmatcher

 

 


Hver tirsdag i sæsonen (april (dog afhængig af vejret) til ca. 1/10) er der fra kl. 15.30–18.30 begynder- / nygolfer matcher på både Pay&Play Banen og på de første 9 huller på 18-hulsbanen.

Formålet er, at du efter begynderkurset i praksis skal lære at spille golf og kvalificere dig til at få tilladelse til at spille på den store bane (18-hulsbanen).

Som ”Begynder” starter du på P&P banen og shortgame banen. 2 begyndere spiller samme dag en runde (9 huller) på begge baner sammen med en hjælper. Når du har opnået 20 ”stableford point”, er du kommet ca. halvvejs i din kvalifikation. Herefter spiller du de næste tirsdage 9 huller på den store bane (hvor I også er 2 begyndere og 1 hjælper sammen). Her skal du opnå 14 stableford point. Hvis du har deltaget i regelkurset, og har opnået 14 point, er du spillemæssigt kvalificeret til at spille på 18-hulsbanen. Du har taget ”Golfkørekortet”. Hvor lang tid dette tager er meget forskelligt. Yngre, idrætsaktive mennesker er ofte hurtigere end de ældre. Men husk I kan alle lære det!

”Stableford point” aner du sikkert ikke, hvad er. Det er de ekstra slag, du får via handicapsystemet. Hvis du er rigtig dygtig, har du ingen ekstraslag. Som begynder får kvinderne 3 ekstralag på hvert af de 5 sværeste huller og 2 ekstraslag på sidste 4 huller. Mændene får et slag mindre. På 18-hulsbanen får alle 3 ekstraslag pr. hul. Men det vil du høre mere om undervejs.

Du er ”Begynder” indtil, du har taget Golfkørekortet. Hvis du på det tidspunkt melder dig ind i klubben, som rigtigt medlem, bliver du ”Nygolfer”
Indtil du spiller til handicap 45, må du fortsat deltage i tirsdagsmatcherne. Herefter skal du i ”Klub 30”, hvis du har lyst til dette.

Til ”Begynderne” vil der altid være en hjælper med på runderne. Ofte også til ”Nygolferne”. Begyndere og Nygolfere kan evt. godt spille sammen i disse matcher.

I løbet af den tid, du deltager i tirsdagsmatcherne eller i klub 30, vil du lære ligesindede at kende, samt blive introduceret til de forskellige ”klubber i klubben”  (f.eks. herreklubben, dameklubben m.fl.)

Sidste år startede vi ”Klub 30”, for nyere medlemmer mellem 45 og 30 i handicap. Den er en ekstra mulighed for nygolferne og nyere medlemmer til at spille sammen og lære hinanden bedre at kende.

Det er vigtigt for os, at du bliver godt integreret i klubben og får et socialt netværk (selvfølgeligt er det helt frivilligt, hvor mange aktiviteter, du har lyst til at deltage i.)

Det er en god ide at blive klubben og spise om tirsdagen. For det første er det ret hyggeligt. For det andet er der dejlig mad i Restauranten til rimelige priser. Og sidst men ikke mindst lærer du hurtigere de andre golfspillere at kende.

Den sidste tirsdag i måneden arrangeres ”fællesspisning” for alle, der har lyst – det er altid sjovt og hyggeligt!

Der er præmier til de bedste begyndere, ”nygolfere” og ”klub 30” spillere hver tirsdag - de uddeles under ”fællesspisningen” sidste tirsdag i måneden. Det koster 20 kr. at være med. De går til præmier m.m.

Sidste tirsdag i juni og sidste tirsdag i september afslutter vi forårs- og efterårssæsonen med en stor
turnering, hvor alle kan deltage!! Her spiser vi selvfølgelig også sammen bagefter.

Hvis du pga. arbejde hver tirsdag ikke kan deltage, forsøger vi at finde en anden dag.

Copyright © Copenhagen Golf CenterUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik