________________________

Vikingernes Nyhedsarkiv

7-3-18: Vikingernes afslutningsmatch er den 24. marts Se indbydelsen her

6-11-17: Vikingerne er nu på Facebook. Husk du skal være medlem, for at kikke med. Vikingernes Facebook Gruppe Se Her

17-10-2017: Indbydelsen til Åbningsmatchen er nu klar gå ikke glip af denne fantastiske dag. Se her!

06-09-2017: Sæsonstart lørdag den 28/10. Husk at reservere datoen!

________________________

Vikingerne Høvdingen2

Ny hjemmeside

Gå til den nye hjemmeside

Denne hjemmeside - cgc.dk - er ved at blive omlagt til et nyt system.
Omlægningen er nu fuldført for Vikingernes del, og vi har derfor valgt at indstille vedligeholdelsen af denne på cgc.dk.
Man kommer ind på den nye hjemmeside ved at anvende ovenstående link.

Bemærk at øvrige områder af den nye hjemmeside endnu ikke er fuldt omlagt, og at man derfor bør anvende denne nuværende hjemmeside - cgc.dk - til alle formål udenfor Vikingerne.

Sæson 2017/18 er nu godt igang!

 

En masse stridslystne vikinger drager på togt hver lørdag og søndag gennem vinteren, alle aktive mandlige medlemmer af CGC golf Club er meget velkomne - Vi gælder os over alle fremmødte.

Ser sæsonens matchprogram her: Vikingernes matchprogram 2017-18

 

Vik_Afslut

Se indbydelsen her

Årets vigtigste match er vores afslutning, der i år er lørdag den 24. marts med mødetid kl. 8.00, hvor der efter indskrivningen er morgenmad.

 

Vikingernes historie

Ifølge overleveringerne siges det, at vikingerne blev startet en flok gale golfere (ingen nævnt og ingen glemt), der ønskede at udvikle deres golfevner i den mørke vintertid. I starten kom der blot nogle få stykker - lagde en bold hver, og dannede hold, efter samme metode, som anvendes den dag i dag. Som tiden gik kom flere gale mænd til, så der blev behov for at indføre de 10 bud, der kun er modificeret en anelse i vor tidsalder.

Det siges ligeledes, at en viking kaldet Nils fremstillede en skulptur af noget, der skulle minde om en viking. I starten blev den overdraget til årets viking, men alle syntes, at den var så hæslig, at den blev konverteret til en hadegave, der herefter blev overdraget til årets forklæde. Desværre er de gamle vikinger ved at blive lidt senile, og det har derfor ikke været muligt at gengive det historiske forløb fra starten, men undertegnede tager med kyshånd imod alle informationer, der kan udbygge historien.

Hvem kan være med?

Vikingerne er for alle aktive mandlige seniorer, der er  medlemmer af CGC Golf Club (Copenhagen Golf Center Golf Club).

Hvad laver vi?

For at holde gang i sammenholdet og sørge for, at vi får holdt os nogenlunde i form, til de kommende store slag, mødes alle Vikingerne lørdag og/eller søndag kl. 9.45, hele vintersæsonen igennem. 

Ud over at spille golf, spilles der om "Forklædet", som går til dagens dårligste nettoscore. "Forklædet" skal servere øl/vand kaffe m.m. efter dagens runde. Et nyt tiltag betyder, at dagens forklæde får tildelt et ekstra slag

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?

Indmeldelse kr. 150,- for hele sæsonen.

Matchfee pr. gang er kr. 20,-.

Læs "Vikingernes 10 bud".

Hyggen er i højsædet!

Ærbødigst Høvdingen!

Vikingerne hagbard1