________________________

Vikingernes Nyhedsarkiv

6-11-17: Vikingerne er nu på Facebook. Husk du skal være medlem, for at kikke med. Vikingernes Facebook Gruppe Se Her

17-10-2017: Indbydelsen til Åbningsmatchen er nu klar gå ikke glip af denne fantastiske dag. Se her!

06-09-2017: Sæsonstart lørdag den 28/10. Husk at reservere datoen!

________________________

Vikingerne Høvdingen2

Sæson 2017/18 er nu godt igang!

 

En masse stridslystne vikinger drager på togt hver lørdag og søndag gennem vinteren, alle aktive mandlige medlemmer af CGC golf Club er meget velkomne - Vi gælder os over alle fremmødte.

Ser sæsonens matchprogram her: Vikingernes matchprogram 2017-18

Åbningsmatchen blev afholdt med 36 glade og stærke vikinger, der drog ud på årets første store slag. 

Se resultaterne på her:

Julematch 2017

Blev afviklet i et fantastik vejr, hvor 27 gæve vikinger drog ud på togt. Det var en drabelig match, der krævede ganske få ofrer. De tilbageværende blev belønnet med fantastisk viking mad med efterfølgende risalamande. En super dag.

Vikingernes historie

Ifølge overleveringerne siges det, at vikingerne blev startet en flok gale golfere (ingen nævnt og ingen glemt), der ønskede at udvikle deres golfevner i den mørke vintertid. I starten kom der blot nogle få stykker - lagde en bold hver, og dannede hold, efter samme metode, som anvendes den dag i dag. Som tiden gik kom flere gale mænd til, så der blev behov for at indføre de 10 bud, der kun er modificeret en anelse i vor tidsalder.

Det siges ligeledes, at en viking kaldet Nils fremstillede en skulptur af noget, der skulle minde om en viking. I starten blev den overdraget til årets viking, men alle syntes, at den var så hæslig, at den blev konverteret til en hadegave, der herefter blev overdraget til årets forklæde. Desværre er de gamle vikinger ved at blive lidt senile, og det har derfor ikke været muligt at gengive det historiske forløb fra starten, men undertegnede tager med kyshånd imod alle informationer, der kan udbygge historien.

Hvem kan være med?

Vikingerne er for alle aktive mandlige seniorer, der er  medlemmer af CGC Golf Club (Copenhagen Golf Center Golf Club).

Hvad laver vi?

For at holde gang i sammenholdet og sørge for, at vi får holdt os nogenlunde i form, til de kommende store slag, mødes alle Vikingerne lørdag og/eller søndag kl. 9.45, hele vintersæsonen igennem. 

Ud over at spille golf, spilles der om "Forklædet", som går til dagens dårligste nettoscore. "Forklædet" skal servere øl/vand kaffe m.m. efter dagens runde. Et nyt tiltag betyder, at dagens forklæde får tildelt et ekstra slag

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?

Indmeldelse kr. 150,- for hele sæsonen.

Matchfee pr. gang er kr. 20,-.

Læs "Vikingernes 10 bud".

Hyggen er i højsædet!

Ærbødigst Høvdingen!

Vikingerne hagbard1