Regionsgolf Øst

For at deltage bruger du knappen her:

Deltag Her

Regionsgolf

Link til Regionsgolf DK

Regionsgolf Øst

Regionsgolf sidste nyt:

Regionsgolf er slut for i år
Årets sidste match, 2/9 sluttede på Møns golfanlæg, hvor A-holdet spillede Regionsfinale mod Furesøen.
Efter en meget spændende match, måtte CGC GC se sig slået med 7-4. Hele holdet kæmpede det bedste de havde lært, men det var desværre ikke nok, Furesøen var lidt bedre og vandt fortjent.
A-holdet har spillet mange gode kampe i år, og spillerne har vist, at de godt kan være med på dette høje niveau. Det bliver spændende at følge dette hold til næste år.
Stor tak til kaptajnen Lars Larsen, og alle spillere der har deltaget på holdet.
CGC GC vel gerne sige tak til alle 97 spillere samt kaptajnerne, der har deltaget på de forskellige hold, håber vi ses til næste år.

Jan Ziegler
Koordinator CGC GC

Sendt fra min iPad

Tilmelding til sæsonen 2018 er nu åben

Klik her for mere information

På disse sider er der følgende muligheder:

• Følge turneringen, som den skrider frem, med holdenes resultater og score. Man kan se matchprogrammet og hvem, der har deltaget i de enkelte matcher.
  • Tilmelde dig som deltager på bruttoholdet ved at angive et brugernavn og password, som aktiveres efter holdkaptajnens accept af tilmeldingen.
  • Som aktiv deltager har du adgang til deltagersiderne, hvor du kan ændre dine egne data, som e-mail, telefon, brugernavn og password. Du kan/skal bekræfte deltagelse i de enkelte matcher ud for hver match. Du kan melde afbud, såfremt du alligevel bliver forhindret. Du kan se, om du er udtaget til matchen.
  • Som holdkaptajn har du adgang til administrationsmodulet, hvor deltagerne kan udtages enten fra de, som har tilmeldt sig til bruttoholdet, eller du kan oprette andre deltagere efter behov. Du kan se, hvem der har bekræftet deltagelse eller ikke-deltagelse, alternativt slet ikke bekræftet noget.
  • Efter matchafvikling skriver holdkaptajnen resultatet, så alle til enhver tid kan følge med i turneringen.
  • Turneringslederen sørger for indtastning af matchprogram og fordeler de tilmeldte spillere på de respektive hold i nært samarbejde med holdkaptajnerne.