Turneringer

Klubturneringer

Klubmesterskab

Regionsgolf Øst

For at deltage bruger du knappen her:

Deltag Her

Regionsgolf

Link til Regionsgolf DK

Regionsgolf sidste nyt:

18-08-2019:  Regionsgolf store bedrifter
Regionsgolf, har fået to hold i regions øst finalen i den kommende weekend.
Hold B, som har spillet en fantastisk turnering, er nået til finalen på Dragsholm golfanlæg søndag 25/8 kl 09,00.
Holdet består at følgende spillere. Holdkaptajn Steen Brüel, Anette Gammelgaard, Rie Birketoft, Frederik Brüel, Timm Berglund, Robert Takacs.

Hold Veteran A, er kommet i finalen ved at spille godt og stabilt i hele turneringen. Finalen spilles lørdag 24/8 kl 09,00 i Holbæk golfanlæg.
Følgende spillere har deltaget. Holdkaptajn Steen Borup, Marianne Olsen, Yrsa Oechsler, Johnna Christensen, Mikael Melander, Nigel Hawkesworth, Steen Falkedal, Bent Silberbrandt.

Kan begge hold, spille op til normal standard, er der store muligheder for at nå Landsfinalen, som spilles i Kaj Lykke og Ribe golfbaner i weekend 7-8/9 2019
Klubben ønsker begge hold HELD OG LYKKE i finalerne.

Koordinator CGCGC
Jan Ziegler

Klik her for mere information

På disse sider er der følgende muligheder:

• Følge turneringen, som den skrider frem, med holdenes resultater og score. Man kan se matchprogrammet og hvem, der har deltaget i de enkelte matcher.
  • Tilmelde dig som deltager på bruttoholdet ved at angive et brugernavn og password, som aktiveres efter holdkaptajnens accept af tilmeldingen.
  • Som aktiv deltager har du adgang til deltagersiderne, hvor du kan ændre dine egne data, som e-mail, telefon, brugernavn og password. Du kan/skal bekræfte deltagelse i de enkelte matcher ud for hver match. Du kan melde afbud, såfremt du alligevel bliver forhindret. Du kan se, om du er udtaget til matchen.
  • Som holdkaptajn har du adgang til administrationsmodulet, hvor deltagerne kan udtages enten fra de, som har tilmeldt sig til bruttoholdet, eller du kan oprette andre deltagere efter behov. Du kan se, hvem der har bekræftet deltagelse eller ikke-deltagelse, alternativt slet ikke bekræftet noget.
  • Efter matchafvikling skriver holdkaptajnen resultatet, så alle til enhver tid kan følge med i turneringen.
  • Turneringslederen sørger for indtastning af matchprogram og fordeler de tilmeldte spillere på de respektive hold i nært samarbejde med holdkaptajnerne.