Turneringer

Klubturneringer

Klubmesterskab

Regionsgolf Øst

For at deltage bruger du knappen her:

Deltag Her

Regionsgolf

Link til Regionsgolf DK

Regionsgolf sidste nyt:

Det har været en fantastisk weekend

For første gang i klubbens historie, er to hold blevet landsmester, det er Veteran A og B holdet i Regionsgolf 2019.
Veteran A med Steen Borup som holdkaptajn, spillede deres landsfinale lørdag d. 7/9 på Kai Lykke golfanlæg mod Skanderborg. Det blev en meget spændende match, som Veteran holdet vandt med 6-5

Om søndagen d. 8/9, var det så vores B hold med Steen Brüel som holdkaptajn, der skulle over til det jyske og spille deres finale i Ribe mod Breinholtgaard. B holdet måtte stille med en ny kaptajn (Lars Kongshammer) men B holdet spillede en fantastisk match og vandt med 6-5.
De to hold, har spillet en fantastisk sæson. Der skal lyde en stor tak til alle spillere der har deltaget på holdene.
Klubben ønsker jer tillykke med det flotte mesterskab.
Samtidig vil vi gerne, sige tak til alle kaptajner og spillere for deltagelse i Regionsgolf 2019, det har været spændende, at følge alle holdene og spillerne i denne sæson.

Koordinator CGCGC
Jan Ziegler

Klik her for mere information

På disse sider er der følgende muligheder:

• Følge turneringen, som den skrider frem, med holdenes resultater og score. Man kan se matchprogrammet og hvem, der har deltaget i de enkelte matcher.
  • Tilmelde dig som deltager på bruttoholdet ved at angive et brugernavn og password, som aktiveres efter holdkaptajnens accept af tilmeldingen.
  • Som aktiv deltager har du adgang til deltagersiderne, hvor du kan ændre dine egne data, som e-mail, telefon, brugernavn og password. Du kan/skal bekræfte deltagelse i de enkelte matcher ud for hver match. Du kan melde afbud, såfremt du alligevel bliver forhindret. Du kan se, om du er udtaget til matchen.
  • Som holdkaptajn har du adgang til administrationsmodulet, hvor deltagerne kan udtages enten fra de, som har tilmeldt sig til bruttoholdet, eller du kan oprette andre deltagere efter behov. Du kan se, hvem der har bekræftet deltagelse eller ikke-deltagelse, alternativt slet ikke bekræftet noget.
  • Efter matchafvikling skriver holdkaptajnen resultatet, så alle til enhver tid kan følge med i turneringen.
  • Turneringslederen sørger for indtastning af matchprogram og fordeler de tilmeldte spillere på de respektive hold i nært samarbejde med holdkaptajnerne.