Turneringer

Klubturneringer

Klubmesterskab

Regionsgolf Øst

For at deltage bruger du knappen her:

Deltag Her

Regionsgolf

Link til Regionsgolf DK

Regionsgolf sidste nyt:

04-07-2019:  Regionsgolf store bedrifter
Igen i år har CGCGC Regionsgolf, gjort sig rigtig godt bemærket i flere rækker.
I år har 4 hold vundet deres puljer, holdene er - hold B med Steen Bruul som kaptajn, Senior B med Bent Kihlgast som kaptajn, Veteran A med Steen Borup som kaptajn, samt Veteran C med Tom Simonsen som kaptajn.
De 4 hold, skal nu ud og spille slutspil, som vil blive afviklet i slutningen af juli-august måned. Vi håber de er gode/dygtige nok, til at spille sig til finalerne.

Der har været flere hold, der var meget tæt på at vinde deres rækker, kun små ting gjorde at de ikke gik videre. Vi må sige at ud af 10 hold, er 4 gået videre til slutspillet det er godt klaret.
Jeg vil gerne sige tak, til alle spillere der har tilmeldt sig Regionsgolf i 2019. Vi har været 97 tilmeldte spillere i år. Jeg håber at der er lige så stor opbakning til tilmelding næste år.

Koordinator CGCGC
Jan Ziegler

Klik her for mere information

På disse sider er der følgende muligheder:

• Følge turneringen, som den skrider frem, med holdenes resultater og score. Man kan se matchprogrammet og hvem, der har deltaget i de enkelte matcher.
  • Tilmelde dig som deltager på bruttoholdet ved at angive et brugernavn og password, som aktiveres efter holdkaptajnens accept af tilmeldingen.
  • Som aktiv deltager har du adgang til deltagersiderne, hvor du kan ændre dine egne data, som e-mail, telefon, brugernavn og password. Du kan/skal bekræfte deltagelse i de enkelte matcher ud for hver match. Du kan melde afbud, såfremt du alligevel bliver forhindret. Du kan se, om du er udtaget til matchen.
  • Som holdkaptajn har du adgang til administrationsmodulet, hvor deltagerne kan udtages enten fra de, som har tilmeldt sig til bruttoholdet, eller du kan oprette andre deltagere efter behov. Du kan se, hvem der har bekræftet deltagelse eller ikke-deltagelse, alternativt slet ikke bekræftet noget.
  • Efter matchafvikling skriver holdkaptajnen resultatet, så alle til enhver tid kan følge med i turneringen.
  • Turneringslederen sørger for indtastning af matchprogram og fordeler de tilmeldte spillere på de respektive hold i nært samarbejde med holdkaptajnerne.